International rekruttering

Til grønlandske virksomheder

Vores store interesse for grønlandske virksomheder og vores mange års erfaring med rekruttering til Grønland kan sikre din virksomhed de mest egnede kandidater.

Vi har en stor personlig interesse for Grønland og grønlandske virksomheder, og har rekrutteret og headhuntet kandidater til Grønland siden 2010. Vi har derfor erfaring med at finde og tiltrække egnede kandidater til stillinger i Grønland. I 2012 startede Dorte Pape som HR og rekrutteringskonsulent hos Bloom. Hun har tidligere arbejdet som HR chef hos en IT virksomhed i Nuuk, og har derfor stor viden om rekruttering til Grønland, samt personligt kendskab til de mange muligheder grønlandske virksomheder kan tilbyde. Dorte er meget begejstret for Grønland, og det mærker både vores samarbejdspartnere i Nuuk, samt de mange kandidater Dorte taler med i forbindelse med rekruttering til vores samarbejdspartnere.

Vi besøger vores samarbejdspartnere i Nuuk en gang om året, og det ville være en fornøjelse at besøge din virksomhed næste gang.

Kontakt os gerne for et møde i Nuuk, København eller Århus. Du er også velkommen til at kontakte os for information om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med rekruttering eller HR rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: