Referencer

Lær mere om Bloom gennem vores referencer

Udtalelser fra vores kunder

Vi har samarbejdet med Bloom i f.m. rekruttering af medarbejdere inden for både marketing, udvikling og drift. Når vi overlader rekrutteringsopgaver til Bloom er de straks "fremme i skoene": de udviser hurtig og effektiv action, præsenterer relevante kandidater og løser opgaverne på en professionel, direkte o [...]g fleksibel måde. Denne "just-do-it" attitude med høj grad af service er optimal for vores virksomhed. Det er en stor hjælp for os, at Bloom har den samme konsulent på fra første kontakt til sidste samtale. Konsulenten følger personligt med kandidaterne hele vejen, hvilket skaber tryghed for kandidaten og en god sparring for os. Vi har allerede anbefalet Bloom til andre virksomheder og gør det gerne igen.
Vi bruger løbende Bloom og Sara Juhl til rekrutteringsopgaver hos Miinto, og det har vi gjort siden 2012. Det er til opgaver på både specialist, mellemleder og CXO niveau. Sara forstår hurtigt essensen af den profil vi søger og arbejder struktureret med at præsentere os for relevante kandidater. Desuden er S [...]ara en dejlig og energifyldt person, der fint matcher og repræsenterer Miinto og vores værdier. Miinto.dk er en online modetøjsportal, der formidler salg fra tusindvis af tøj- og skobutikker. Vi er derfor ikke en traditionel webshop, men i højere grad en teknologi-virksomhed, hvor konstant udvikling af vores produkt kræver, at vi har adgang til skarpe medarbejdere med IT og kommercielle kompetencer.
Basecare har benyttet Bloom til såvel tekniske specialister som kommercielle ledende stillinger. Solid forretningsforståelse og skarphed mht. levering af de rette kandidater, gør Bloom til en værdifuld samarbejdspartner.
Bloom har over en længere periode løst forskellige rekrutteringsopgaver for os. Alle med et resultat, som vi har været godt tilfredse med. Ved at anvende Bloom sparer vi meget tid og samtidig ved vi, at kandidaterne får en professionel behandling. Dette er vigtigt for os. På relativ kort tid matcher Blo [...]om vores krav til stillingen med relevante og kompetente ansøgere. Processen er karakteriseret ved at være åben og direkte. Vi oplever Bloom som en effektiv, tillidsvækkende og proaktiv samarbejdspartner indenfor rekruttering af nøglemedarbejdere. Vi kan varmt anbefale Bloom.
Vi har arbejdet sammen med Bloom med rekruttering af it-specialister de seneste 3 år. Alle dem vi har ansat gennem Bloom arbejder stadig hos os, og vi er meget glade for dem alle - både mht. deres kompetenceniveau og hvordan de passer ind i organisationen.