Referencer

Lær mere om Bloom gennem vores referencer

Referencer på film

Vores kunde Secomea | Udviklingschef Danny Trigalo | 2023

Udtalelser fra flere kunder

Vi bruger løbende Bloom og Sara Juhl til rekrutteringsopgaver hos Miinto, og det har vi gjort siden 2012. Det er til opgaver på både specialist, mellemleder og CXO niveau. Sara forstår hurtigt essensen af den profil vi søger og arbejder struktureret med at præsentere os for relevante kandidater. Desuden er S [...]ara en dejlig og energifyldt person, der fint matcher og repræsenterer Miinto og vores værdier. Miinto.dk er en online modetøjsportal, der formidler salg fra tusindvis af tøj- og skobutikker. Vi er derfor ikke en traditionel webshop, men i højere grad en teknologi-virksomhed, hvor konstant udvikling af vores produkt kræver, at vi har adgang til skarpe medarbejdere med IT og kommercielle kompetencer.
Jeg har igennem min ansættelse, som leder i DGI ITs udviklingsafdeling, samarbejdet med Dorte fra Bloom om at finde de helt rigtige kollegaer til vores team. Dorte er eminent til at finde de mennesker, der matcher vores værdier og som samtidigt har de tekniske kompetencer vi efterspørger.  Dorte har evnen [...]til at præsentere vore organisation og IT-afdeling langt bedre end vi selv kan med et traditionelt stillingsopslag, hvilket sikrer, at de dygtigste IT-profiler i branchen bliver meget motiveret for en ansættelse i DGI IT.  Jeg benytter fortsat Dorte til mine rekrutteringsopgaver og kan derfor give hende og Bloom min bedste anbefaling.
Vi har af flere omgange brugt Bloom som samarbejdspartner i forb. med rekruttering. Det har været gode forløb, hvor vi har fået ansat kvalificerede medarbejdere, som har levet op til vores behov og forventninger. Vores primære kontakt, Dorte Pape, har været dygtig og omhyggelig med at støtte os igennem [...]hele processen, hvilket både har gjort min opgave lettere og samtidigt sikret et bedre resultat end vi har fået tidligere. Jeg har særligt oplevet god dømmekraft fra Dortes side, ikke i mindst iforb. med kandidater som jeg selv har været i tvivl om. Det er også mit indtryk, at de kandidater vi har snakket med – ikke mindst dem vi har ansat – har haft en god oplevelse af samarbejdet med Dorte og Bloom.
Insero har arbejdet sammen med Dorte Pape fra Bloom gennem de sidste 3-4 år. Hun er fagligt stærk og er stærkt proaktiv, hvilket er en stor styrke, når hun skal hunte profiler, som kan være svære at nå for os. Jeg bruger specielt Dorte til at source softwarekompetencer. Hun har et stærkt netværk, god forn [...]emmelse for branchen og masser af det ekstra knofedt, der skal til, for at opbygge udbytterige dialoger med kandidaterne, så vi kan ansætte dem. Jeg kan anbefale Dorte Pape og Bloom som en meget professionel og behagelig samarbejdspartner.
Vi har samarbejdet med Bloom i f.m. rekruttering af medarbejdere inden for både marketing, udvikling og drift. Når vi overlader rekrutteringsopgaver til Bloom er de straks "fremme i skoene": de udviser hurtig og effektiv action, præsenterer relevante kandidater og løser opgaverne på en professionel, direkte o [...]g fleksibel måde. Denne "just-do-it" attitude med høj grad af service er optimal for vores virksomhed. Det er en stor hjælp for os, at Bloom har den samme konsulent på fra første kontakt til sidste samtale. Konsulenten følger personligt med kandidaterne hele vejen, hvilket skaber tryghed for kandidaten og en god sparring for os. Vi har allerede anbefalet Bloom til andre virksomheder og gør det gerne igen.
Basecare har benyttet Bloom til såvel tekniske specialister som kommercielle ledende stillinger. Solid forretningsforståelse og skarphed mht. levering af de rette kandidater, gør Bloom til en værdifuld samarbejdspartner.
Bloom har over en længere periode løst forskellige rekrutteringsopgaver for os. Alle med et resultat, som vi har været godt tilfredse med. Ved at anvende Bloom sparer vi meget tid og samtidig ved vi, at kandidaterne får en professionel behandling. Dette er vigtigt for os. På relativ kort tid matcher Blo [...]om vores krav til stillingen med relevante og kompetente ansøgere. Processen er karakteriseret ved at være åben og direkte. Vi oplever Bloom som en effektiv, tillidsvækkende og proaktiv samarbejdspartner indenfor rekruttering af nøglemedarbejdere. Vi kan varmt anbefale Bloom.
Vi har arbejdet sammen med Bloom med rekruttering af it-specialister de seneste 3 år. Alle dem vi har ansat gennem Bloom arbejder stadig hos os, og vi er meget glade for dem alle - både mht. deres kompetenceniveau og hvordan de passer ind i organisationen.

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: