Om Bloom

Bliv klogere på vores historie og fokusområder

Velkommen til Bloom!

Dit personlige IT rekrutteringsbureau

Mange tak for din interesse i vores forretning. Mit navn er Sara Juhl, og jeg er stifter og direktør i Bloom – et IT rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering og headhunting inden for IT, salg og ledelse. Jeg vil med glæde her give dig et indblik i vores historie, forretningsområde og værdier.

Jeg stiftede Bloom i København i 2003, og siden da er én blevet til et team på 10. I 2008 åbnede vi kontor i Aarhus, og vi har således kompetente og imødekommende medarbejdere i både Øst- og Vestdanmark. Vores vækst har bl.a. ført til tre gazellekåringer af dagbladet Børsen i 2017, 2018 og 2023.

Blooms mission er at få både medarbejdere og virksomheder til at blomstre.

Som IT rekrutteringsbureau er vores kerneområde headhunting og rekruttering med særligt speciale i rekruttering til virksomheder med fokus på IT, teknologi og digitalisering. Vi har indtil nu rekrutteret mere end 1200 medarbejdere til mere end 235 danske og internationale virksomheder. Et udpluk af de virksomheder har beskrevet deres oplevelse og indtryk af os her.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov både som virksomhed og kandidat, lokalt eller internationalt.

Venlig hilsen,

Sara Juhl

Sara Juhl Direktør Bloom
Vores værdier

Vores filosofi om rekruttering handler både om det faglige og det menneskelige. Kompetencer og erfaring skal være et godt match, og de menneskelige egenskaber skal passe med virksomhedens kultur og DNA. Hos Bloom sætter vi begge dele lige højt, og vi lægger vægt på en meget personlig kontakt med både potentielle medarbejdere og vores kunder.

Vi skaber således værdi med vores nærvær og professionalisme, og det gælder både i vores relationer til kandidater og samarbejdspartnere. Vi er yderst omhyggelige med at sætte os grundigt ind i mulige kandidaters professionelle liv, inden vi kontakter dem omkring vores samarbejdspartneres karrieremæssige muligheder. Desuden sætter vi en ære i at behandle alle vores kandidater med respekt, og det indebærer, at vi naturligvis altid giver tilbagemelding til alle kandidater og vi altid følger op på vores kandidater efter ansættelse.

Vores jordnære måde at headhunte og rekruttere på gør, at vi ofte bliver vores kunders “husbureau”. Vi gør meget ud af at sætte os så godt ind i vores partneres kultur og værdier, at vi kan være deres repræsentant i den indledende fase af processen. Det er måske også derfor, at hele 85% af vores kunder vender tilbage og efterspørger endnu flere rekrutteringer. Lær mere om vores rekrutteringsproces her.

Internt i Bloom skinner vores vedholdenhed igennem og vi har en positiv holdning til stort set alt. Vi lægger meget vægt på sammenhold og vi hjælper hinanden med stort og småt. Samtidig er det at have det sjovt på vores kontorer af stor vigtighed.

IT specialisering

Som IT rekrutteringsbureau har vores specialisering givet os et indgående kendskab til brancher såsom IT, digitalisering og  elektronik, og vi kan tale branchernes tekniske sprog. Vores specialisering medfører, at vi typisk rekrutterer IT- og tekniske profiler, samt ledere og salgsmedarbejdere til virksomheder i overnævnte brancher. Endvidere oplever vi med nutidens hurtige udvikling inden for teknologi og digitalisering, at flere og flere virksomheder uden for de brancher også søger IT og tekniske profiler. Derfor bevæger vi os ofte også uden for vores specialområde, og vi har allerede haft flere succesfulde samarbejder med virksomheder, der ikke beskæftiger sig direkte med IT eller teknologi.

Vi har også erfaring med at finde specialister og ledere til internationale virksomheder, der ønsker at etablere sig i Danmark, og vi har hjulpet flere danske selskaber med headhunting af medarbejdere til deres afdelinger i henholdsvis Grønland, Norge, Sverige, Holland og Tyskland. Se et udpluk af vores tidligere rekrutteringer her.

Vi engagerer os i de brancher, vi rekrutterer til, og vi er derfor bl.a. medlem af IT Forum, Dansk Erhverv, Silkeborg Valley og Dansk IT. Derudover er vi en del af Invest in Denmark’s Service Provider Network.

Rådgivning

Udover rekruttering og headhunting tilbyder vi en bred vifte af kompetent og nærværende rådgivning, herunder løsning af forskellige HR-opgaver for mindre virksomheder, samt karriererådgivning til såvel nyuddannede som til medarbejdere i et jobskifte. Vi rådgiver således både virksomheder og kandidater i deres udfordringer og overvejelser.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi vil med glæde være din virksomheds personlige IT rekrutteringsbureau. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os i dag! Vores imødekommende konsulenter sidder klar.