Etik og fortrolighed

Etik og fortrolighed

Hos Bloom er høj etik og fortrolighed i forhold til vores samarbejdspartnere og kandidater af allerstørste vigtighed, og vi behandler alle med fuld respekt.

Som kunde i Bloom behandles alle oplysninger om jeres virksomhed på fortrolig vis. Vi kontakter ikke vores kunders ansatte med forslag om stillingsskifte, og dette princip bibeholdes også to år efter ophørt samarbejde. Ligeledes tager vi ikke kontakt til kandidater, som stadig er ansatte i den virksomhed, vi har rekrutteret dem til.

Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til seks måneder. Denne sparring sikrer, at medarbejder og virksomhed kommer til at fungere optimalt sammen så hurtigt som muligt. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.

Derudover er det vigtigt at pointere, at vi ikke videregiver oplysninger om vores kunder og kandidater uden deres samtykke. Læs mere om behandling af oplysninger under datapolitk.

Datapolitik

Hos Bloom er behandling af personlig data af allerstørste vigtighed. Vi er yderst omhyggelige med håndtering af data for at sikre vores kunders og kandidaters rettigheder og beskyttelse.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg ved at lade os håndtere oplysninger om dig og din virksomhed. Vi opbevarer al data i henhold til Persondataforordningen og vi er konstant opmærksomme på dine rettigheder. Vi behandler derfor alle personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Samtidig indsamler vi kun personoplysninger til det angivne og legitime formål og de viderebehandles ikke på en måde, der er uforenelig med disse formål.

For os er det at behandle personlige oplysninger med fortrolighed og sikkerhed helt naturligt, og derfor har vi bl.a. udarbejdet databehandleraftaler med alle vores samarbejdspartnere, lavet fortegnelser over alt vores data, forbedret vores arbejdsgange og sikret, at vi lever op til kravene i den nye persondataforordning.

Som kunde eller kandidat hos Bloom kan du derfor være sikker på, at dine personlige oplysninger er godt beskyttet og bliver behandlet med den fornødne respekt.

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af data, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan læse meget mere om vores håndtering af data her

Rekruttering Bloom

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: