Kandidater

Tillid, ærlighed og fortrolighed

Til dig som kandidat

Er du jobsøgende indenfor IT, salg eller ledelse eller overvejer du et jobskifte? Du kan føle dig helt tryg i en rekrutteringsproces hos os.

Bloom tilbyder en jordnær og professionel rekrutteringsproces til alle typer af kandidater. Vi giver dig gerne redskaber til at springe ud i nye udfordringer og blomstre i din jobsøgning.

Med mange års erfaring i at plukke og sammensætte den rette buket af medarbejdere i IT og teknologibranchen, kan vi hjælpe dig med at finde dit bedste virksomhedsmatch.

Ved grundigt at afstemme dine og virksomhedens forventninger, sætter vi de bedste forudsætninger for at det rigtige match opstår. Åbenhed, ærlighed og fortrolighed hele vejen gennem processen er derfor helt afgørende for vores virke.

Se vores ledige stillinger 

Tilmeld dig vores Jobagent og modtag nye stillingsopslag løbende, eller registrer dig i vores Emnebank, og bliv håndplukket til din næste stilling. Du er meget velkommen til at følge med på LinkedIn, hvor vi også annoncerer med spændende karrieremuligheder.

Dine fordele hos Bloom

Stort udbud af spændende stillinger

Dyk ned i vores hav af stillinger inden for bl.a. IT, salg og ledelse og find en perlerække af spændende jobs. Tilmeld dig vores jobagent og vi informerer dig løbende om nye muligheder.

Lad dit CV tale for dig

Lad dit CV føre dig til nye jobhøjder – registrer dit CV i Blooms kandidat database og ræk ud efter stjernejobbet.

Rådgivning i øjenhøjde

Med personlig og jordnær rådgivning kan vi hjælpe dine karrieredrømme til at blomstre.

Høj fortrolighed og datapolitik

Med vores høje grad af fortrolighed og stramme datapolitik, kan du føle dig tryg gennem hele processen.

Er du jobsøgende?

Vi tilbyder personlig og målrettet vejledning til dig, der er jobsøgende inden for IT, salg eller ledelse.

 

I Bloom har vi rekrutteringsspecialister med mere end 20 års erfaring. Vi har haft utallige ansættelsesinterviews og vi er derfor blevet specialister i at matche de rette kandidater med de rette jobs og virksomheder. Den solide erfaring bruger vi i særdeleshed til at hjælpe jobsøgende videre i deres professionelle liv. Vi tilbyder personlig og konstruktiv rådgivning i din jobsøgning og vi støtter og vejleder dig hele vejen til dit drømmejob. Det kan også være, at du ikke ved, hvad dit næste karrieretræk skal være. Vi kan også hjælpe dig med at identificere dine karrieredrømme og give dig indblik i, hvilke jobs der kunne være relevante for netop dig.

Vi tilpasser vores vejledning til dine behov, uanset om du søger en enkelt konsultation eller et længere forløb. Samtidig har vi en afslappet og personlig tilgang til rådgivning. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt for os at lære dig at kende. Derfor skaber vi en behagelig atmosfære, der gør det nemt for dig at dele dine nuværende udfordringer, fremtidige mål og karrieredrømme.

Vores vejledning inkluderer blandt andet:

  • Afdækning af dine karriereambitioner og motivation.
  • Assistance til at skabe et struktureret og professionelt CV, der fremhæver dine færdigheder og erfaringer.
  • Træning i at skrive engagerende jobansøgninger, der målrettes specifikke stillinger.
  • Coaching i forberedelse til  jobsamtaler, herunder tekniske interviews og case-studier.
  • Hjælp til effektiv brug af dit eget og andres netværk under din jobsøgning.

Overvejer du at få professionel vejledning i din jobsøgning?

Bliv kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i din karrirere.

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: