Kontorer

Her kan du finde vej til vores kontorer

Bloom København

Lautruphøj 1, 2750 Ballerup
Telefon: 70 20 12 30
E-mail: bloom@bloom.dk

Bloom Aarhus

Klamsagervej 35, 8230 Åbyhøj
Telefon: 70 20 12 30
E-mail: bloom@bloom.dk

IT Rekrutteringsbureau

Find vej til vores kontorer i København eller Aarhus

Bloom er dit specialiserede IT rekrutteringsbureau og vi tilbyder professionel rekruttering og headhunting i både Øst- og Vestdanmark. Bloom blev etableret i København i 2003 af Sara Juhl og er nu vokset til et team på 7. I 2008 åbnede hun kontoret i Aarhus, der nu ledes af Dorte Pape. Dorte har desuden, før sin tid i Bloom, boet og arbejdet i Grønland og har dermed også et godt kendskab til og erfaring med rekruttering til Grønlandske virskomheder. Derfor er headhunting til virksomheder i Grønland også en gren af vores rekrutteringsydelser.

Når du besøger os på vores kontor i Ballerup, vil du møde et imødekommende og passioneret team. Vi bor i et kontorfællesskab, men vi er ikke svære at finde. Vi byder altid vores gæster velkommen med et smil og en kop kaffe. Du er altid velkommen til at komme forbi – vi har altid kaffe på kanden.

På vores kontor i Aarhus sidder også et dedikeret team af dygtige rekrutteringskonsulenter. De er ikke altid at finde på kontoret, så giv dem hellere et kald, hvis ikke du har en aftale.

Med over 20 år i rekrutteringsbranchen er vi dedikerede og erfarne inden for rekruttering og headhunting i hele landet. Vi rekrutterer og headhunter særligt IT specialister til alle virksomhedstyper samt salgs- og lederprofiler til virksomheder, der beskæftiger sig direkte eller indirekte med IT, teknologi eller digitalisering. Med mere end 1200 rekrutterede medarbejdere til over 235 danske og internationale virksomheder har vi etableret os som en pålidelig partner i branchen.

Vore mission er at få både virksomheder og medarbejdere til at vokse.