Virksomheder

Vækst og trivsel starter med god rekruttering

Vores erfaring inden for rekruttering og headhunting af specialister i IT og teknologibranchen kan blive din virksomheds store fordel.

Medarbejdere er den vigtigste næring for at skabe fortsat vækst og få virksomheder til at blomstre år efter år. Vi tilbyder en målrettet rekrutteringsproces, der kan sikre din virksomhed værdifulde og kompetente medarbejdere.

Med 15 år på bagen, strækker vores rødder sig både bredt og dybt. Med andre ord, har vi oparbejdet et bredt netværk af egnede kandidater og en omfattende emnebank, som din virksomhed kan drage nytte af i et samarbejde med Bloom.

Vi har et indgående kendskab til brancher såsom IT, elektronik, nanoteknologi og medico, og vi tilbyder rekruttering og headhunting på alle niveauer. Uanset om jeres forespørgsel omhandler IT og højteknologiske profiler, ledere, administrative profiler eller salgs- og marketingprofiler, hjælper vi med den rette kandidat. Læs mere om vores ekspertiseområder her.

Se vores seneste brochure og få et hurtigt indblik i Bloom.

Dine fordele hos Bloom

Netværk

Grenene i vores netværk strækker sig både højt og bredt. Derfor kan vi nå ud til de specialiserede og egnede kandidater du ønsker.

Kundeloyalitet

Vi er meget stolte af vores høje kundeloyalitet. Det er faktisk hele 85% af vores kunder, der vender tilbage.

Vedholdenhed

Vi er først tilfredse med en rekruttering, når du er. Derfor er vi yderst vedholdende i vores søgen efter den rette kandidat.

Brancheforståelse

Med mere end 15 års erfaring i IT- og teknologibranchen, kender vi branchens tekniske sprog. Det giver os et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds specifikke behov.