Virksomheder

Vækst og trivsel starter med god rekruttering

Nærværende rekruttering og headhunting på alle niveauer

Se filmen herunder og få et hurtigt indblik i, hvordan vi arbejder med rekruttering og headhunting i Bloom. Nedenfor filmen kan du blive endnu klogere på vores services inden for rekruttering og headhunting, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til fortsat vækst.

                                

Den rette rekrutteringspartner kan sikre vækst og trivsel

Medarbejdere er den vigtigste næring for at skabe fortsat vækst og få virksomheder til at blomstre år efter år. I Bloom tilbyder vi målrettet og nærværende rekruttering og headhunting, der kan sikre din virksomhed værdifulde og kompetente medarbejdere.

Se vores rekrutteringsproces længere nede på siden.

Find vores seneste brochure her         

Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering og headhunting i Bloom. Med så mange år på bagen har vi efterhånden slået så dybe og brede rødder, at vi kan nå ud til de kandidater, der er sværest at finde. Med andre ord har vi oparbejdet et omfattende netværk af egnede kandidater, og en omfattende kandidatemnebank. Vores store erfaring, kombineret med et bredt netværk af kandidater, er oftest det, vores samarbejdspartnere anser som deres største fordel, når de samarbejder med os. Det sparer dem nemlig både for tiden og arbejdet med at svare ansøgninger, foretage interviews mv., og de føler sig trygge ved at overlade rekrutteringsprocessen til os.

Vi er målrettede og effektive til at afsøge vores netværk og resten af markedet efter potentielle kandidater, og samtidig har vi en meget personlig tilgang til rekruttering, hvor vi møder både virksomheder og kandidater i øjenhøjde. Vi beskriver os selv som et ‘husbureau’, fordi vi er yderst engagerede i vores kunder, og sætter en ære i at lære vores samarbejdspartneres værdier og kulturer grundigt at kende, inden vi starter en rekrutteringsproces. Du kan læse meget mere om, hvordan vores samarbejdspartnere beskriver os her.

Vi har specialiseret os i rekruttering og headhunting for virksomheder med fokus på IT, teknik og digitalisering. Derfor har vi et indgående kendskab til brancher såsom IT, elektronik, nanoteknologi og medico, og vi tilbyder rekruttering og headhunting på alle niveauer. Vi bevæger os derfor også ofte uden for vores specialområde, så uanset om jeres forespørgsel omhandler IT og højteknologiske profiler, ledere, administrative profiler eller salgs- og marketingprofiler, hjælper vi med den rette kandidat. Du kan se de typer af profiler vi har headhuntet her, og nederst på siden finder du de virksomheder, der allerede har valgt os som rekrutteringssamarbejdspartner.

 

 

Vores headhunting- og rekrutteringsproces

1. Vi er din virksomheds repræsentant Vi stræber efter at være din virksomheds repræsentant. Derfor sætter vi en ære i at lære din virksomheds forretningsområde og kultur grundigt at kende, inden processen sættes i gang.
2. Afklaring af profil Vi ønsker en fuldstændig afklaring af den profil, I søger. Med vores mange års erfaring i IT og teknologibranchen, har vi teknisk viden om branchens specialiserede profiler. Vi udarbejder forslag til jobopslag, som efter sparring godkendes af jer.
3. Kandidatjagten Vores konsulenter og researcherteam søger effektivt og kontakter egnede kandidater. Vores store netværk, emnebank og adgang til CV-databaser gør os i stand til at finde de mest specialiserede profiler. Vi annoncerer naturligvis også stillingen.
4. Interviews hos Bloom Vi inviterer potentielle kandidater til en grundig samtale, hvor vi afklarer deres tekniske færdigheder og personlige egenskaber. Her vurderer vi, om de er egnede til både stillingen og virksom- heden. Vi sender dig herefter vores skriftlige vurdering af udvalgte kandidater.
5. Dit møde med kandidater Når du ønsker at møde kandidater, sidder vi gerne med i interviewet. Det er vores erfaring, at det skaber en tryghed og god sparring med både dig og kandidater.
6. Hvis du ønsker tests Vi tilbyder både en personprofil og en logisk test, hvis du ønsker en dybere indsigt i kandidatens motivation, færdigheder og adfærd.
7. Vedholdenhed Hvis dine foretrukne kandidater trækker sig, fortsætter vi processen indtil vi finder det rigtige match og du er tilfreds med ansættelsen. Vi indhenter naturligvis også kandidatens referencer.
8. Opfølgning og garanti Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat, anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til 6 måneder. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.

Dine fordele hos Bloom

Netværk

Grenene i vores netværk strækker sig både højt og bredt. Derfor kan vi nå ud til de specialiserede og egnede kandidater du ønsker.

Kundeloyalitet

Vi er meget stolte af vores høje kundeloyalitet. Det er faktisk hele 85% af vores kunder, der vender tilbage.

Vedholdenhed

Vi er først tilfredse med en rekruttering, når du er. Derfor er vi yderst vedholdende i vores søgen efter den rette kandidat.

Brancheforståelse

Med mere end 15 års erfaring i IT- og teknologibranchen, kender vi branchens tekniske sprog. Det giver os et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds specifikke behov.