Virksomheder

Vækst og trivsel starter med god rekruttering

Nærværende og tillidsfuld rekruttering

Hvordan er det at samarbejde med os? Det ved vores kunder bedst!
Rekruttering er en tillidssag og derfor lader vi her en af vores kunder fortælle dig, hvordan han oplever samarbejdet med os.

Vores kunde Secomea | Udviklingschef Danny Trigalo | 2023

Vores headhunting- og rekrutteringsproces
Få et indblik i, hvordan en rekrutteringsproces kan se ud hos Bloom.

1. Vi er din virksomheds repræsentant Vi stræber efter at være din virksomheds repræsentant. Derfor sætter vi en ære i at lære din virksomheds forretningsområde og kultur grundigt at kende, inden processen sættes i gang.
2. Afklaring af profil Vi ønsker en fuldstændig afklaring af den profil, I søger. Med vores mange års erfaring i IT og teknologibranchen, har vi teknisk viden om branchens specialiserede profiler. Vi udarbejder forslag til jobopslag, som efter sparring godkendes af jer.
3. Kandidatjagten Vores konsulenter og researcherteam søger effektivt og kontakter egnede kandidater. Vores store netværk, emnebank og adgang til CV-databaser gør os i stand til at finde de mest specialiserede profiler. Vi annoncerer naturligvis også stillingen.
4. Interviews hos Bloom Vi inviterer potentielle kandidater til en grundig samtale, hvor vi afklarer deres tekniske færdigheder og personlige egenskaber. Her vurderer vi, om de er egnede til både stillingen og virksom- heden. Vi sender dig herefter vores skriftlige vurdering af udvalgte kandidater.
5. Dit møde med kandidater Når du ønsker at møde kandidater, sidder vi gerne med i interviewet. Det er vores erfaring, at det skaber en tryghed og god sparring med både dig og kandidater.
6. Hvis du ønsker tests Vi tilbyder både en personprofil og en logisk test, hvis du ønsker en dybere indsigt i kandidatens motivation, færdigheder og adfærd.
7. Vedholdenhed Hvis dine foretrukne kandidater trækker sig, fortsætter vi processen indtil vi finder det rigtige match og du er tilfreds med ansættelsen. Vi indhenter naturligvis også kandidatens referencer.
8. Opfølgning og garanti Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat, anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til 6 måneder. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.

Dine fordele hos Bloom

Netværk

Grenene i vores netværk strækker sig både højt og bredt. Derfor kan vi nå ud til de specialiserede og egnede kandidater, du ønsker.

Kundeloyalitet

Vi er meget stolte af vores høje kundeloyalitet. Det er faktisk hele 85% af vores kunder, der vender tilbage.

Vedholdenhed

Vi er først tilfredse med en rekruttering, når du er. Derfor er vi yderst vedholdende i vores søgen efter den rette kandidat.

Brancheforståelse

Med mere end 20 års erfaring i IT- og teknologibranchen, kender vi branchens tekniske sprog. Det giver os et unikt udgangspunkt for at forstå din virksomheds specifikke behov.

Bliv kontaktet af Bloom

  Jeg vil gerne vide mere om:

  Hvorfor vælge Bloom?
  Blooms erfarne konsulenter har god forretningsindsigt og har opbygget et stort netværk, så du hurtigt kan få relevante kandidater.

  Hvor længe varer en rekrutteringsproces typisk?
  Den kan vare fra 14 dage til 2-3 måneder afhængig af jobbets speciale, jeres forventninger og markedet.

  Hvad er vores honorar?
  En procentdel af den ansattes årsgage eller en fast pris, opdelt i to rater. Vi aftaler typisk honorar efter opgavens omfang.

  Hvordan kan du få startet et samarbejde med os?
  kontakt os øverst på siden finder du vores mail og telefonnummer. Ring eller skriv, og vi aftaler et møde.

  Vores tilgang til rekruttering og headhunting

  Se filmen herunder, hvor du møder møder nogle af vores rekrutteringskonsulenter. De giver dig et dybere indblik i, hvordan vi arbejder med rekruttering og headhunting i Bloom.

  Den rette rekrutteringspartner kan sikre vækst og trivsel

  Medarbejdere er den vigtigste næring for at skabe fortsat vækst og få virksomheder til at blomstre år efter år. I Bloom tilbyder vi målrettet og nærværende rekruttering og headhunting, der kan sikre din virksomhed værdifulde og kompetente medarbejdere.

  Dine fordele med Bloom

  Vi har mere end 20 års erfaring med rekruttering og headhunting i Bloom. Med så mange år på bagen har vi efterhånden slået så dybe og brede rødder, at vi kan nå ud til de kandidater, der er sværest at finde. Med andre ord har vi oparbejdet et omfattende netværk af egnede kandidater, og en betydelig kandidatemnebank. Det er oftest her, vi finder de mest kvalificerede kandidater, og det er derfor også det, vores rekrutteringssamarbejdspartnere beskriver som en af de største fordele, når de samarbejder med os. Vi kan sikre de mest kvalificerede kandidater og vi skræddersyer rekrutteringen efter din virksomheds ønsker og behov. Med vores mange års erfaring og mere end 1200 succesfulde rekrutteringer, kan I føle jer trygge ved at overlade rekrutteringsprocessen til os.

  Rekrutteringsprocessen 

  Målrettet og effektivt finder vi potentielle kandidater i vores netværk. Samtidig afsøger vi naturligvis resten af markedet for spirende kandidater, og vi kan præsentere relevante kandidater forholdsvis hurtigt. Vi har en meget personlig tilgang til rekruttering og headhunting, og vi møder altid både virksomheder og kandidater i øjenhøjde. Oftest bliver vi vores samarbejdspartneres ‘husbureau’, fordi vi er så engagerede i deres virksomhed. Før vi starter en rekruttering, bestræber vi os på, at lære vores kunders virksomheder så godt at kende, at vi kan være deres repræsentant i processen. Når vi kender virksomhedens kultur og værdier, og samtidig ved præcis hvilken profil, de søger, har vi det optimale udgangspunkt for en succesfuld rekruttering. Måske er det derfor, at hele 92% af vores samarbejdspartnere vender tilbage, og ønsker endnu en rekruttering. Du kan læse meget mere om, hvordan vores samarbejdspartnere beskriver os her.

  Vores IT specialisering 

  Vi har specialiseret os i rekruttering og headhunting for virksomheder med fokus på IT, teknik og digitalisering. Derfor har vi et indgående kendskab til brancher såsom IT, elektronik, nanoteknologi og medico, og vi taler branchens tekniske sprog. Vores specialisering inden for IT rekruttering medfører, at vi typisk rekrutterer IT- og tekniske profiler, ledere og salgsmedarbejdere til virksomheder i ovennævnte brancher. Dog vil vi pointere, at vi med nutidens hurtige udvikling inden for teknologi og digitalisering, oplever flere og flere virksomheder uden for de brancher, der også søger IT og tekniske profiler. Derfor bevæger vi os ofte uden for vores specialområde, og vi har allerede haft mange succesfulde samarbejder med virksomheder, der ikke beskæftiger sig direkte med IT eller teknologi. Du kan se de typer af profiler vi har headhuntet her, og nederst på siden finder du de virksomheder, der allerede har valgt os som rekrutteringspartner.

  Find vores seneste brochure her