Om Bloom

Bliv klogere på vores historie og fokusområder

Lær os bedre at kende

Bloom blev stiftet i 2003 i København af Sara Juhl og i dag er vi en landsdækkende rekruttering- og headhunter virksomhed, også med kontor i Århus fra 2008.

Vi har specialiseret os i rekruttering og headhunting på alle niveauer – især for virksomheder med fokus på IT, teknik eller digitalisering. Desuden hjælper vi internationale virksomheder med at finde specialister eller ledere, når de skal etablere sig i Danmark, og vi har fundet medarbejdere til danske selskabers afdelinger i Grønland, Norge, Sverige, Holland og Tyskland.

I både 2017 og 2018 blev Bloom kåret som Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen.

Vi engagerer os i de brancher, vi rekrutterer til. Derfor er vi bl.a. medlem af IT Forum, Dansk Erhverv, Silkeborg Valley og Dansk IT samt er en del af Invest in Denmark’s Service Provider Network.

Hos os er personlig service, høj etik og kvalitet altid i højsædet, og vi er kendte for at sikre, at samarbejdet med virksomheder og kandidater er særdeles professionelt og effektivt.

Udover rekruttering og headhunting tilbyder vi en bred vifte af kompetent og nærværende rådgivning, herunder løsning af forskellige HR-opgaver for mindre virksomheder, samt karriererådgivning til såvel nyuddannede som til medarbejdere i et jobskifte.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi skaffer dig markedets bedste medarbejder eller for at høre nærmere om vores rådgivningstilbud.