Headhunting IT i København: Derfor skal du vælge Bloom

Få hjælp til Headhunting IT

Bloom har eksisteret siden 2003, og har hovedkontor i Ballerup, der blot er et stenkast fra København. I Bloom er vi kendte for vores jordnære tilgang til rekruttering og headhunting af både ledere og specialister inden for IT. Vores rekrutteringsløsninger og processer er meget fleksible og vi tilpasser os altid den specifikke opgave og vores kunders ønsker og behov. Af vores kunder bliver vi desuden ofte omtalt som deres husbureau, fordi vi engagerer os så meget i deres virksomhed, både DNA, kultur og forretningsområde, at vi kan repræsentere dem i headhunting/rekrutteringsprocessen.

Stort kandidatnetværk i København giver bedre resultater:
I Bloom har vi rekrutteret og headhuntet ledere og specialister i mere end 17 år, og det har givet os et meget stort og bredt netværk af egnede kandidater i København og Storkøbenhavn. Vi har derfor et unikt udgangspunkt for at finde netop den medarbejder, der passer ind i din organisation. I vores såkaldte kandidatemnebank, finder vi ofte kandidater til de specialiststillinger, der er sværest at besætte. På grund af vores kandidatemnebank, har vi allerede fra start af headhunting/rekrutteringsprocessen et netværk af kandidater, der er egnet til stillinger inden for netop vores rekrutteringsområde – rekruttering og headhunting af ledere og specialister til virksomheder, der beskæftiger sig med IT og teknologi.

Som kunde i Bloom får du således:

  • en skræddersyet headhunting/rekrutteringsproces
  • personlig og jordnær samarbejdspartner, der engagerer sig i din virksomhed.
  • Adgang til et stort netværk af egnede kandidater

Rekruttering og headhunting af ledere i København og Storkøbenhavn:
Vi ved hvor store omkostninger, der kan være forbundet med fejlrekruttering af lederstillinger, og vi har derfor stor respekt for den proces, det kræver at finde den helt rigtige kandidat. Vi ved derfor også, at det kræver meget erfaring og engagement hele vejen gennem headhunting- og rekrutteringsprocessen, når det kommer til rekruttering af ledere. Det er netop den erfaring du finder hos Bloom, og det viser vores succesrate 97%. Det betyder, at det er hele 97% af vores rekrutteringer, der bærer succes med sig. Vi tilbyder naturligvis også en genbesættelsesgaranti, og din virksomhed får derved samtidig en forsikring for succesfuld headhunting/rekruttering jeres leder eller topleder.

Efter ansættelse følger vi naturligvis op på forløbet og kandidaten. I op til 6 måneder efter kandidatens første dag i din virksomhed, følger vi op på tilfredshed med ansættelsen.Højt investeringsafkast ved headhunting og rekruttering

I Bloom ser vi en særlig tilfredshed blandt vores kunder, og hele 85% vender tilbage med ønsket om en ny rekrutteringsproces. Det gør de blandt andet fordi vores rekrutteringer skaber økonomisk værdi for dem. En rekruttering skal ses som en investering, og det er dine medarbejdere, der skal bidrage til din virksomheds vækst. Investerer du rigtigt i dine medarbejdere, kan det have stor betydning for din virksomheds økonomiske vækst. Derfor kan de betale sig at vælge et rekrutteringsbureau, der kan løfte opgaven på bedste vis, og hjælpe dig skabe økonomisk vækst ved at vælge de helt rigtige medarbejdere for netop din virksomhed.

Personligt Samarbejde om Professionel Rekruttering og Headhunting
Når du væger Bloom som samarbejdspartner til rekruttering og headhunting, får du et personligt samarbejde. Vores konsulenter har en jordnær tilgang til rekruttering og møder både vores kunder og kandidater i øjenhøjde. Vi behandler alle vores kandidater med stor respekt, og ønsker altid at skabe de bedste rammer for at rekrutteringsprocessen bliver en succesoplevelse for alle vores kandidater, uanset om de vurderes egnet til netop den stilling de ønsker eller ej.

Vi tilbyder desuden en række test, både personlighedstest og logiske tests, der giver et mere sikkert grundlag for til- eller fravælgelse af en kandidat. Disse test bliver naturligvis altid evalueret med kandidaten, og de bliver brugt som værktøj for yderligere dialog.

Er du nysgerrig på hvordan en rekrutteringsproces kan se ud? Så kan du kontakte os her.

Headhunting IT

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: