Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Digital marketingkoordinator

Med selvstændigt ansvar for markedsføring
Bliver du motiveret af frihed under ansvar og brænder du for at have stor indflydelse på forretningen? Så er det dig vi søger til at optimere markedsføringen for vores kunde RengøringsAgenterne, som er beliggende i Kastrup. 
 
Virksomheden blev etableret i 2003 og er i dag 36 ansatte, som gennem et kvalitetssikret forløb leverer professionel service. Med over 20 års erfaring inden for rengøring, berører RengøringsAgenterne områder som graffitiafrensning, ejendomsservice, skimmelsanering, snerydning og meget mere. De vægter miljørigtige rengøringsmidler højt og derfor har de defineret en miljøstrategi de arbejder efter. Nu mangler de blot en marketingsstrategi og derfor søger de en Digital Marketingskoordinator til at arbejde strategisk og målrettet med markedsføring.  
 
Kvalifikationer 
Stillingen du skal varetage er nyoprettet og derfor er du selv med til at definere dine arbejdsopgaver, så længe de skaber værdi for virksomheden. Derfor er det vigtigt at du har en relevant uddannelsesbaggrund, da du vil være den eneste som varetager marketing.  
Du skal have erfaring med SoMe og en generel forståelse for SEO-optimering og AdWords, men virksomheden er også villig til at sende dig på relevante kurser. 
Du skal have lyst til at engagere dig i dine kollegaers arbejde, så du løbende kan opdatere hjemmesiden og de sociale medier med tekst, billeder og video af deres arbejde.  
 
Du er kreativ og har gå-på-mod uanset udfordring du måtte møde. Du er meget ligetil og brænder for at udfolde dine kompetencer, selvom dit arbejde primært er selvstændigt. Du kan kommunikere på flere niveauer, så du rammer de relevante målgrupper. 
 
 
RengøringsAgenterne tilbyder
 
• En nyoprettet stilling du er med til at definere 
• Frihed under ansvar  
• Arbejdscomputer -og telefon 
• Mulighed for videreuddannelse på relevante kurser  
• Kollegaer som er ligetil og sjove at omgås  
• Attraktiv lønpakke 
 
Du kan læse mere om RengøringsAgenterne på deres hjemmeside https://www.ren-agenterne.dk.
Stillingen ønskes besat pr. 1 oktober 2018, så vi ser frem til din ansøgning snarest muligt.  
 
Ansøg job
image description
Virksomhed Rengøringsagenterne
Kategori Salg/Marketing
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Benedikte Hayes
  • +45 5370 6599
  • bhp@bloom.dk