Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Kundevendt projektleder

til IT softwareløsning hos internationale kunder og partnere

 

Som projektleder hos vores kunde Pronestor i Lyngby får du meget vigtige opgaver med dit ansvar for projekter og opgaver hos internationale partnere i Skandinavien, Benelux og UK samt hos eksisterende kunder i Danmark. Du vil skulle stå for implementering af Pronestors softwareløsninger hos nye kunder. Du får stærke relationer hos Top20 af virksomhedens kunder samt bliver tæt knyttet til partnerne. 

 

Pronestor er en af verdens førende udbydere af Meeting Management Software og de er i konstant vækst. Løsningerne leveres både on premise og cloud, og er på forkant med udviklingen på dette område. Virksomheden har stor succes hos mellemstore og Top100 kunder i Skandinavien, og de har kunder verden over samt partnere i mere end 20 lande.

 

Du har som projektleder den direkte kontakt til nøglepersoner hos kunder og partnere. Du er en vigtig del af virksomhedens ansigt udadtil samt er repræsentant for kunden og partneren internt i Pronestor. Du bidrager ligeledes til, at kunder kan se muligheder i at bruge nye og bedre processer i deres forretning med Pronestors løsninger. Kommunikation og den gode kunde- og partneroplevelse er i fokus. 

 

Dine primære opgaver vil være: 

  • On boarding af nye partnere worldwide
  • Implementering af løsninger hos nye kunder 
  • Løbende undervisning af partnere og systemansvarlige hos kunder ift. opgraderinger hos kunder og nye softwareversioner  
  • Løbende stå for projekter hos eksisterende store kunder i Danmark og de skandinaviske lande 
  • Afholde workshops online eller on site for de systemansvarlige hos kunderne 


Du indgår i et Delivery team for at løse projekter og opgraderinger hos kunderne, og du håndterer selvstændigt flere projekter samtidigt. Ligeledes vil du blive involveret i udviklingen af løsningerne på baggrund af de erfaringer, du har med produkterne samt kundernes behov og ønsker. 

Du vil naturligvis få grundig oplæring i Pronestors løsninger i introduktionsfasen. 

Rejseaktiviitet er normalt 2-3 rejsedage pr. måned i Danmark og Europa - men naturligvis begrænset af Covid-19 situationen.

Du er naturligvis flydennde i både dansk og engelsk, mundtligt som skriftligt.

 

Faglige kvalifikationer 
 

Du har mindst fem års erfaring med projektledelse af softwareløsninger, som inkluderer høj grad af kundekontakt, gerne fra en IT virksomhed eller fra et konsulenthus. Det er vigtigt, at du er kommercielt orienteret og har en rigtig god forretningsforståelse, således at du hurtigt kan sætte dig ind i kunders processer og arbejdsgange.  

Endvidere har du erfaring med undervisning, også for en større skare af brugere, og du er vant til at korrigere materialet i forhold til kundens specifikke løsning. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig på bachelor niveau eller lign., og du er rigtig god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk.

Vi forventer, at du har en god teknisk forståelse og har kendskab til IT setup i større virksomheder.  

 

Personlige egenskaber 
 

Du har et godt overblik samt er positiv, løsningsorienteret og serviceminded. Dine kommunikative evner er i top og du evner at tale med mange forskellige typer mennesker på forskellige niveauer i virksomheder. Du udstråler tillid og overblik, således at kunderne oplever at være i trygge hænder.  

Du trives med at være konstruktiv og tage ansvar, du er vant til at være selvkørende og håndterer nemt flere projekter samtidigt. Endvidere vægter vi højt, at du har en positiv tilgang til opgaveløsning og bidrager til at løfte teamets professionalisme.  

Din arbejdsstil er meget struktureret, du er god til at prioritere og planlægge løsningen af mange samtidige opgaver - eksekvering er i højsædet. Du sætter en stor ære i projekterne lykkes professionelt og til den aftalte tid, og opfølgning er en naturlig del af din måde at servicere kunderne på.  

 

Du tilbydes 

Et professionelt, sjovt og fleksibelt arbejdsmiljø med mange spændende udfordringer og sociale aktiviteter. Du får rig mulighed for at påvirke din egen og virksomhedens udvikling og processer samt din egen arbejdsdag. Endvidere kan virksomheden tilbyde moderne lyse faciliteter midt i Lyngby, de har pensionsordning, sundhedsforsikring og en god frokostordning.

 

 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865. 

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Pronestor
Kategori Ledelse
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk