Rekruttering og headhunting

Effektiv og professionel rekruttering

Vi ser grundighed og menneskelig kontakt som grundpillerne for god rekruttering og headhunting. Ved at lade Bloom stå for at finde dine medarbejdere, kan du være sikker på hurtig, professionel og nærværende rekruttering – og du sparer tiden og arbejdet med at foretage mange interviews, svare ansøgere m.v.

Den bedst egnede medarbejder finder vi både via vores omfattende netværk, emnebank, internet databaser og annoncering. Vi afsøger markedet hurtigt og effektivt, så vi kan præsentere dig for egnede kandidater inden for få uger. Kandidaterne behandler vi godt og anstændigt, og via samtaler lærer vi vedkommende så godt at kende, at vi kan give dig vores skriftlige personvurdering af kandidaten. Hvis du ønsker det, kan du også få en bedre indsigt i kandidaters personlighed og logiske evner via tests.

Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til seks måneder. Denne sparring sikrer, at medarbejder og virksomhed kommer til at fungere optimalt sammen så hurtigt som muligt. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.

Hos Bloom tilbydes du effektiv og professionel rekruttering eller headhunting af medarbejdere på alle niveauer. Vi rekrutterer til de fleste brancher, og vi har specielt stor ekspertise i rekruttering af medarbejdere til IT branchen og andre højteknologiske brancher.

Vi laver primært rekurttering og headhunting til følgende brancher:

  • IT- og højteknologiske profiler
  • Ledere i alle brancher
  • Salgs- og marketingprofiler
  • Økonomi- og administrative profiler

Vores headhunting- og rekrutteringsproces

1. Vi er din virksomheds repræsentant Vi stræber efter at være din virksomheds repræsentant. Derfor sætter vi en ære i at lære din virksomheds forretningsområde og kultur grundigt at kende inden processen sættes i gang.
2. Afklaring af profil Vi ønsker en fuldstændig afklaring af den profil, I søger. Med vores mange års erfaring i IT og teknologibranchen, har vi teknisk viden om branchens specialiserede profiler. Vi udarbejder forslag til jobopslag, som efter sparring godkendes af jer.
3. Kandidatjagten Vores konsulenter og researcherteam søger effektivt og kontakter egnede kandidater. Vores store netværk, emnebank og adgang til CV-databaser gør os i stand til at finde de mest specialiserede profiler. Vi annoncerer naturligvis også stillingen.
4.Interviews hos Bloom Vi inviterer potentielle kandidater til en grundig samtale, hvor vi afklarer deres tekniske færdigheder og personlige egenskaber. Her vurderer vi, om de er egnede til både stillingen og virksom- heden. Vi sender dig herefter vores skriftlige vurdering af udvalgte kandidater.
5. Dit møde med kandidater Når du ønsker at møde kandidater, sidder vi gerne med i interviewet. Det er vores erfaring, at det skaber en tryghed og god sparring med både dig og kandidater.
6. Hvis du ønsker tests Vi tilbyder både en personprofil og en logisk test, hvis du ønsker en dybere indsigt i kandidatens motivation, færdigheder og adfærd.
7. Vedholdenhed Hvis dine foretrukne kandidater trækker sig, fortsætter vi processen indtil vi finder det rigtige match og du er tilfreds med ansættelsen. Vi indhenter naturligvis også kandidatens referencer.
8. Opfølgning og garanti Efter ansættelse af den bedst egnede kandidat, anser vi det som god skik at følge op på tilfredshed med ansættelsen i op til 6 måneder. Ligeledes tilbyder vi tre måneders garanti efter ansættelsen.