Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Office Manager/PA

- til ledende skandinavisk film & TV-produktionsselskab i stærk vækst

 

Til vores kunde MISO FILM, der er et af Nordens førende produktionsselskaber indenfor produktion af film og TV-serier, søger vi en Office Manager/Personlig Assistent (PA) til selskabets direktion.

Som Office Manager og PA kommer du til at løse en lang række administrative opgaver relateret til at strukturere direktørernes arbejdsdag samt have det overordnede overblik over kontorets administration. Din dagligdag vil primært bestå i at koordinere, arrangere og følge op på aftaler og rejser samt varetage kontorets drift tillige med ad hoc-opgaver i forbindelse med dagligdagen på kontoret.

 

Dine kvalifikationer fagligt og personligt

Du har udpræget organisatorisk sans og fremragende kommunikative evner. Vi ser gerne, at du har en videregående uddannelse (retning er underordnet), men det er ikke et krav.

Du skal have lyst til at være i en nyoprettet fuldtidsstilling, hvor du i høj grad selv er med til at påvirke stillingen fremadrettet.

Derudover forventer vi, at du:

 • Påtager dig ansvar og løser opgaverne selvstændigt
 • Er udadvendt og kommunikerende med stort overblik
 • Skriver og taler dansk og engelsk fejlfrit samt har kendskab til nordiske sprog
 • Er effektiv og proaktiv i din tilgang til opgaverne
 • Er parat til en uforudsigelig og omskiftelig hverdag, hvor der ofte kræves handling her og nu
 • Kan arbejde på tværs af nationaliteter og organisationslag
 • Har udpræget sans for koordinering og tilrettelæggelse
 • Er imødekommende og hjælpsom og trives med en supporterende rolle
 • Har indgående kendskab til Word, Excel og iCal
 • Evner en høj grad af fortrolighed og diskretion


Erfaring fra lignende stillinger er en stor fordel, men vi vægter samtidig den rigtige personlighed højt.

 

Hvad tilbyder Miso Film?

En nøgleposition hvor du organisatorisk bliver en del af Miso Films administration. Her er et spændende og sjovt miljø på tværs af mange forskellige faggrupper til film- og TV-serie produktionerne. Miso Film har et dejligt arbejdsmiljø midt i København, hvor du får ca. 35 kollegaer, en god frokostordning, pensionsordning og mange sociale aktiviteter.

 

Mere om Miso Film

Miso Film blev grundlagt i 2004 af producerteamet Jonas Allen og Peter Bose. Selskabet har også søsterselskaber i Norge og Sverige og de har opnået høj anerkendelse for produktion af populære danske, svenske og norske film og TV-serier.

Virksomheden står bl.a. bag Skandinaviens første Originale Netflix serie THE RAIN, Viaplay-serien DEN SOM DRÆBER – FANGET AF MØRKET, samt Christoffer Boes yderst anerkendte serier KRIGER og FORHØRET. Til efteråret kommer Miso Film ud med endnu en serie til TV2 - EFTERFORSKNINGEN af Tobias Lindholm, samt Ole Bornedals SKYGGEN I MIT ØJE.

Miso Film er ejet af Fremantle, der er et datterselskab til Bertelmanns RTL Group. Fremantle er med mere end 20.000 timers indhold solgt til mere end 200 lande årligt en af verdens største producenter og distributører af kreativt indhold i verden.

Få mere info om deres produktioner m.v. på www.misofilm.dk.

 

Er du interesseret?

Send gerne din ansøgning og dit CV i dag til Bloom via ovenstående link - vi behandler ansøgninger løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt og gerne med tiltrædelse pr. 1. april.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.

Ansøg job
image description
Virksomhed Miso Film
Kategori Administration
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk