Kandidater

Tillid, ærlighed og fortrolighed

Til dig som kandidat

Bloom tilbyder en jordnær og professionel rekrutteringsproces til alle typer af kandidater. Vi giver dig gerne redskaber til at springe ud i nye udfordringer og blomstre i din jobsøgning.

Med mange års erfaring i at plukke og sammensætte den rette buket af medarbejdere i IT og teknologibranchen, kan vi hjælpe dig med at finde dit bedste virksomhedsmatch.

Ved grundigt at afstemme dine og virksomhedens forventninger, sætter vi de bedste forudsætninger for at det rigtige match opstår. Åbenhed, ærlighed og fortrolighed hele vejen gennem processen er derfor helt afgørende for vores virke.

Se vores ledige stillinger 

Tilmeld dig vores Jobagent og modtag nye stillingsopslag løbende, eller registrer dig i vores Emnebank, og bliv håndplukket til din næste stilling. Du er meget velkommen til at følge med på LinkedIn, hvor vi også annoncerer med spændende karrieremuligheder.

Dine fordele hos Bloom

Stort udbud af spændende stillinger

Dyk ned i vores hav af stillinger inden for bl.a. IT, salg og ledelse og find en perlerække af spændende jobs. Tilmeld dig vores jobagent og vi informerer dig løbende om nye muligheder.

Lad dit CV tale for dig

Lad dit CV føre dig til nye jobhøjder – registrer dit CV i Blooms kandidat database og ræk ud efter stjernejobbet.

Rådgivning i øjenhøjde

Med personlig og jordnær rådgivning kan vi hjælpe dine karrieredrømme til at blomstre.

Høj fortrolighed og datapolitik

Med vores høje grad af fortrolighed og stramme datapolitik, kan du føle dig tryg gennem hele processen.