IT Rekruttering Aarhus

IT Rekruttering Aarhus

Har din virksomhed brug for hjælp til rekruttering af IT profiler eller ledere i Aarhus?

Så er du landet det helt rette sted.

Det kan være tidskrævende at finde den rette IT medarbejder, og vi oplever derfor stor efterspørgsel på professionel IT rekruttering i og omkring Aarhus.

IT rekruttering hentyder til rekruttering af medarbejdere, der beskæftiger sig direkte eller indirekte med IT. Både virksomheder i og uden for IT branchen kan have behov for dygtige specialister og ledere, og vi har erfaring i at finde skarpe IT profiler uanset branche.

Vi har allerede hjulpet mere end 210 danske og internationale virksomheder med at få over 1200 nye medarbejdere. Med andre ord har vi stor erfaring i det, vi laver og vi har gjort det i mere end 16 år.

Udtalelser fra kunder Klik her og bliv klogere på, hvad vores tidligere kunder mener om os.

Jordnær rekruttering

Aarhus

På vores kontor i Aarhus har vi et team af erfarne rekrutteringskonsulenter og researchere, der har specialiseret sig i IT rekruttering. Gennem mange år i rekrutteringsbranchen har vi fået et omfattende netværk af IT kandidater, der gør os i stand at finde og tiltrække de medarbejder, der kan være svære at nå. Vores store netværk er også et resultat af vores jordnære og personlige tilgang til rekruttering.

Først og fremmest sætter vi personlige relationer højt, og vi er meget grundige med at sætte os ind i vores kundevirksomheder inden vi starter en rekrutteringsproces. Først når vi kender vores kunder og deres virksomheders kultur og DNA kan vi finde lige netop den medarbejder, der matcher bedst. Måske er det også derfor at hele 97% af vores rekrutteringer bærer succes med sig, og at 85% af vores kunder vender tilbage efter endnu en rekruttering.

Udover at kende vores kunder godt, er det naturligvis enormt vigtigt, at vores kandidater føler sig professionelt behandlet gennem hele rekrutteringsprocessen. Af den grund følger vi også op på vores kandidaters forløb. Vi har samlet et par udtalelser fra tidligere kandidater, som du kan finde her.

En fleksibel proces

Vi tilbyder at sammensætte et rekrutteringsforløb helt efter jeres ønsker og behov, og vi er meget fleksible i rekrutteringsprocessen. Vi tilbyder også både logisk- og personlighedstests, der somme tider kan være relevante at inddrage som et værktøj i processen. Vi understreger dog, at en test aldrig bør stå alene, men bruges som et grundlag for en god dialog.

Hvor lang tid varer en rekrutteringsproces? Er et af de spørgsmål vi ofte bliver stillet. En rekruttering kan vare fra 14 dage op til 2-3 måneder alt efter jobbets speciale, jeres forventninger og markedet. Det er naturligt, at tungere stillinger eller særlige specialister kræver en længere proces, for at sikre at kandidaterne lever op til virksomhedens forespørgsler og forventninger.

Udover rekruttering og headhunting af nye medarbejdere, tilbyder vi også HR rådgivning. Hvis din virksomhed har brug for rådgivning i f.eks. konflikthåndtering, organisationsudvikling, ansættelseskontrakter eller lignende, er I også meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop jeres udfordringer. Du kan læse meget mere om HR rådgivning her.

Vores rekrutteringsproces Klik her og se hvordan en rekrutteringsproces hos os kan se ud.

Bliv kontaktet af Bloom

Skriv gerne dine ønsker om rekruttering til os via denne formular, så kontakter vi dig snarest.

    Jeg vil gerne vide mere om: