alt

Sara Juhl fra Bloom var med til at kåre årets IT talenter

Torsdag d. 14. november var Sara Juhl fra Bloom med til kåringen af årets IT-talenter. Blandt seks andre jurymedlemmer var Sara en del af den fagjury, der var udvalgt til at kåre årets IT-konsulent, IT-udvikler og IT-projektleder.

Hvert år kårer Version2, Ingeniøren og Jobfinder årets største talenter inden for IT. Formålet med kåringen er at bringe nogle af landets dygtigste IT professionelle frem i lyset og hylde dem og deres særlige evner til inspiration for andre.

Talenterne bliver bedømt på deres tekniske og menneskelige færdigheder, samt opnåede resultater og fremtidige karrieremuligheder. Kåringen sker således ikke på baggrund af en videnskabelig analyse af de indstillede kandidaters IT-talent, men de bliver derimod vurderet af en kvalificeret fagjury. Juryen består af personer, der beskæftiger sig med ledelse, udvikling og rekruttering af professionelle inden for IT.

I Bloom er vi glade for at kunne bidrage med vores erfaring og viden om IT kandidater, og være med til at hylde dem, der gør en ekstra indsats for at hæve niveauet for professionelle i IT branchen og kan være rollemodeller for fremtidens IT talenter. Med vores specialisering i rekruttering og headhunting af især specialister og ledere der beskæftiger sig med IT, har vi en stor viden omkring de menneskelige og faglige færdigheder, der kræves for at blive vurderet til at være særlig talent- og succesfuld inden for IT.

Til dette års kåring var i alt 70 kandidater indstillet, der ved en screening blev reduceret til 10 i hver kategori. Vinderne i de tre kategorier blev henholdsvis David Thejl-Clayton fra JN Data i kategorien ”Årets IT-konsulent”,  Martin Mortensen fra Danske Banksom ”Årets IT-udvikler”, og Jan Toksvig fra Styrelsen for It og Læring i kategorien ”Årets IT-projektleder. Vi ønsker de tre vindere et stort tillykke med deres kåring, og håber de kan inspirere de kommende IT professionelle med deres talent.