Talentor International

Et internationalt rekrutteringsnetværk

Talentor International

I Bloom er vi udvalgt som dansk partner i det internationale rekrutteringsnetværk Talentor. Talentor har sine rødder i Østrig, men er et globalt netværk med partnere i mere end 30 lande fordelt på 5 kontinenter. For dig som kunde betyder samarbejdet, at din virksomhed kan få ekspertise af vores dygtige lokale Talentor partnere i udlandet, hvis I har behov for at ansætte folk uden for Danmark.

Talentor er specialiseret i rekruttering på mellem- og toplederniveau samt specialister. Med en kombination af lokal tilstedeværelse, international rækkevidde og indgående kendskab til den globale rekrutteringsbranche, er Talentor en værdifuld partner – både for os og dig som kunde. Med samarbejdet styrker vi således vores ekspertise og muligheder for at rekruttere på tværs af landegrænser, samt kan hjælpe internationale virksomheder med deres etablering og tilstedeværelse i Danmark.

Talentors partnere, heriblandt Bloom, er nøje udvalgt efter erfaringsniveau, kvalitet, branchekendskab og netværk på hjemmemarkedet. Der indgås kun samarbejde med én partner i hvert land. Partnerskabet forpligter og det betyder, at alle Talentor partnere mødes til konference på halvårligt basis og deltager i månedlig vidensdeling og sparring.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Besøg også gerne Talentor.com, hvis du vil vide mere om Talentor netværket og lære vores internationale partnere at kende.

International Rekruttering Bloom