Rekruttering af IT Ledere, Direktører og Specialister

Find din nye direktør, projektleder eller IT-specialist via professionel rekruttering

Når vi i Bloom rekrutterer en IT-specialist, en projektleder, en CTO eller en lignende profil for en virksomhed er det sjældent det, der kan betegnes som en almindelig rekrutteringsopgave. Ved en almindelig rekrutteringsopgave evalueres ansøgere, der selv viser interesse for et stillingsopslag. Den tilgang til rekruttering har vi sjældent. I stedet søger vi aktivt efter kandidater, både i vores egen kandidatdatadase, eget netværk og professionelle netværksgrupper. I vores egen kandidatdatabase og eget netværk kan vi ofte finde de kandidater, der er særligt svære at nå. Et sådan netværk kan være uundværligt i en rekrutteringsproces, da ansøgninger i dag ofte ikke kommer af sig selv. Derfor er vi altid proaktive i vores rekrutteringsprocesser og søger aktivt mod at finde den helt rette kandidat til netop den stilling. Med Bloom som rekrutteringspartner får du dermed adgang til et stort netværk, der øger kvaliteten af rekrutteringsopgavens resultat.

Vi kender vigtigheden af at kunne tiltrække de bedste ledere til din virksomhed

En rekrutteringsopgave indebærer et stort ansvar og en god bunke tillid. Derfor sætter vi en ære i at lære vores kunders virksomheder så godt at kende, at vi kan agere som repræsentant i rekrutteringsprocessen. Det kræver gode menneskekundskaber både at kunne føle en virksomhedskultur og kunne vurdere en kandidats både professionelle og menneskelige egenskaber i forhold til den kultur. I Bloom mener vi den bedste tilgang, er den personlige og jordnære, hvor mennesker mødes i øjenhøjde. Derfor indleder vores erfarne HR-konsulenter og headhuntere hos Bloom altid rekrutteringsprocessen med et personligt møde, hvor de sætter sig grundigt ind i kundens virksomhed og opgaven, og de er meget omhyggelige med at lære virksomheden at kende, både hvad angår forretningsområde, virksomhedsstruktur, kultur og DNA. Det er igen med til at sikre kvalitet i rekrutteringsprocessen fra start til slut.

Vi har mere en 15 års erfaring med rekruttering af IT ledere og IT-specialister til dansk erhvervsliv.

I Bloom har vi mange faste kunder, der ønsker at outsource rekruttering af deres nye medarbejdere til Bloom – specielt rekruttering af IT ledere. Vi bliver derfor ofte omtalt som vores kunders ”husbureau”, og det er faktisk hele 85% af tidligere kunder, der vender tilbage efter endnu en rekrutteringsopgave. Vi er derfor kendt for at levere meget dygtige og holdbare kandidater, som resultat af fleksible og vedholdende rekrutteringsprocesser i samarbejde med vores kunder.

Effektiv rekruttering af medarbejdere med Bloom

I Bloom finder vi medarbejdere til mange forskellige typer af ledige stillinger, og vi rekrutterer på alle niveauer, lige fra rekruttering af direktører og projektledere til rekruttering af tekniske chefer, rekruttering af økonomichefer og regnskabsmedarbejdere og bogholdere til rekruttering af IT-specialister, og serviceteknikere til ingeniører og sælgere.

Blooms rekrutteringskonsulenter har stor erfaring i IT-branchen

Vi rekrutterer medarbejdere til alle brancher, men vi er særligt specialiserede i rekruttering til virksomheder med forretningsområde inden for IT og teknologi, herunder bl.a. virksomheder i den Tekniske Branche, Fremstillingsindustrien, Robotindustrien og Life Science. Vi har derfor særligt speciale i at tiltrække og headhunte softwareudviklere, hardwareudviklere, UX designere, IT-managers, CTOs, mv.

Vi rekrutterer og headhunter medarbejdere i hele Danmark

Bloom er et professionelt rekrutteringsbureau med kontor både i København og Århus, og vi dækker derfor hele Danmark. Vores erfarne konsulenter i Århus hjælper vores fynske og jyske kunder med rekruttering af medarbejdere i Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland og på Fyn. I øst hjælper vores konsulenter vores sjællandske kunder, både i Hovedstadsområdet, Storkøbenhavn, og i Syd-, Vest- og Nordsjælland. Vi er naturligvis meget fleksible med mødesteder, og vi kommer gerne ud til vores kunder, uanset, hvor I landet de bor. Vi mener det er den mest optimale måde, hvorpå vi kan lære vores kunder og deres virksomheder at kende.