Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

ERP Specialist

Ønsker du at sætte retningen og strømline ERP-landskabet i en af verdens førende emballeringsvirksomheder i kraftig vækst? Og vil du være med til at migrere nye forretningsenheder, udrulle ERP, og optimere ERP-processerne?

For vores kunde Faerch A/S, Holstebro, søger vi en dygtig ERP-specialist til at planlægge og implementere projekter. Faerch er den eneste virksomhed i verden med en integreret bakke til bakke-genindvindingssystem, som gør det muligt at genanvende emballage, der tidligere har været brugt af forbrugere, så de igen kan bruges til fødevarer. Du vil altså blive en del af en virksomhed, hvis mission er at lede det globale marked indenfor cirkulær food-packaging.

Faerch, der er ejet af A.P Moller Group, har pt. 16 produktionsenheder, er 2200 medarbejdere placeret i Europa og er i kraftig vækst. Deres langsigtede strategi er at lede branchens indsats for at gøre fødevareemballage cirkulær på globalt plan. Der er pt. 8 kolleger i Group IT og derudover 9 lokale it-funktioner.

Du vil få en vigtig og central rolle i Group IT, da du som platformsansvarlig, bliver bindeledet til forretningsenhederne. Derudover får du mulighed for at for at forme og præge stillingen, men også de fremtidige IT-løsninger.

 

Dine ansvarsområder

  • Udvikle og vedligeholde den nuværende ERP-platform M3
  • Optimere ERP systemet samt IT-processerne
  • Bindeled mellem IT og forretningen på ERP-området

 

Primære opgaver

  • Analysere og optimere ERP-processerne
  • Håndtere SQL- queries og scripts i relation til API’er og andre Interfaces
  • Vedligeholde og udvikle ERP platformen og identificere nye muligheder for Faerch
  • Projektledelse ifm. ERP-migreringer
  • Support af forrentningsenheder

 

Faerch tilbyder

En spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor du vil få ansvar og medbestemmelse. Arbejdsmiljøet er præget af engagement, kreativitet og innovation. Faglig og personlig udvikling er en vigtig prioritet for Faerch, og der investeres i medarbejdere gennem grundig oplæring, individuelle træningsforløb og interne karriereveje.

Der er, pensions- og sundhedsordning, sociale arrangementer, kantineordning. forskellige klubber så som løbeklub, biografklub, kunstforening mv.

 

Baggrund og kvalifikationer

Du har 2+ års erfaring med at arbejde i ERP-systemer. Det er en fordel, hvis du har arbejdet i M3, og har erfaring som projektleder – gerne fra en produktionsvirksomhed, og meget gerne med at integrere nye forretningsenheder. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men er du uddannet inden for IT, eller har du en anden teknisk baggrund, er det et plus.

Du tager ejerskab for dine opgaver, og du nyder at arbejde i en dynamisk og omskiftelig virksomhed. Du er selvkørende, og er dygtig til at lede andre på projektniveau. Det er en fordel at du har erfaring med kundekontakt, og kender til deres behov. Måske drømmer du om at blive arkitekt i stedet for teknikker – det kan også være, at du på sigt vil være projektleder. Du har et stort overblik- og en god forståelse for data. Derudover ser vi gerne, at du nyder samspillet med forretningen.

Som person er du udadvendt og nyder at interagere med dine kolleger i de forskellige projekter. Du formår at afslutte dine ting, og er serviceorienteret. Du er ambitiøs, handlekraftig og resultatorienteret. Derudover er du dygtig til at kommunikere på dansk såvel som engelsk.

Du kan læse mere om Faerch A/S her:

https://www.faerch.com/

 

Er du nysgerrig?

Lyder denne stilling som noget for dig, så tøv ikke med at få trykke på ”Ansøg job”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Sofie Kvisgaard, Bloom Rekruttering på ask@bloom.dk. Du er også velkommen til at ringe på 27207336.

 

Om Faerch

Faerch is a leading supplier of sustainable, rigid food packaging and with integrated recycling capability. We serve food manufacturers and retailers around the world with our network of state-of-the-art production facilities across Europe: Denmark, France, Italy, Poland, Spain, the United Kingdom, the Netherlands and the Czech Republic.

Our purpose is to supply the global food industry with sustainable packaging solutions whilst driving the circular transition as an integrated recycler. Over the past five decades, we have served leading food manufacturers and retailers around the world with cutting-edge packaging designed to keep food safe, prolong product shelf life, and reduce food waste. With our extensive industry knowledge and expertise, we help our customers solve demanding food packaging challenges across segments such as ready mealsfresh meatfood to go, and dairy products.

While it is our business to create advanced food packaging, satisfying the most demanding of expectations, we have always been committed to ensuring a sustainable future for food packaging. We believe that quality and sustainability go hand in hand.

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Faerch
Kategori IT & Teknik
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Anne Sofie Kvisgaard
  • +45 2720 7336
  • ask@bloom.dk