Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

C# .NET Softwareingeniør til automatisering af produktionsanlæg

Vil du være en del af en ekstremt spændende international virksomhed, og ønsker du et højt fagligt niveau?

For vores kunde Frontmatec leder vi efter dig, der trives i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt. Du vil indgå i dialog med kunderne og omsætte ideer til konkurrencedygtige løsninger. 

Dine arbejdsopgaver 

  • Alsidigt ansvar med design, programmering, kvalificering og idræftsættelse af skræddersyede kundeløsninger
  • C#/.NET og SQL udvikling til automatitionsløsninger
  • Projektledelse på MES projekter

Alt efter hvor du bor, kan du få kontor i Skive eller Stilling. Der er 53 medarbejdere i afdelingen fordelt i Spanien, Tyskland, Danmark og Holland – heraf 25 softwareingeniører. Du vil blive en del af et team på 6-8 mand, der leverer løsninger til slagteribranchen.

 

Frontmatec tilbyder

Frontmatec er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du får en stor grad af frihed til at styre egne projekter, en fleksibel hverdag med mulighed for at arbejde hjemmefra, med en konkurrencedygtig løn plus overtidsbetaling. Der er gode udviklingsmuligheder, høj faglighed, god stemning, en dynamisk hverdag og stor tillid til den enkelte medarbejder. Uanset hvilket kontor du bliver tilknyttet, er der gratis sodavand, en lækker frugtordning, pensions- og sundhedsforsikring. 

 

Dine kvalifikationer

For at få succes i Frontmatec, er det meget vigtigt, at du er selvdreven, initiativrig og fleksibel. Du har minimum 3-5 års erfaring med implementering og udvikling af produktionssoftware – gerne fra fødevareindustrien. Du er knivskarp i C# og SQL programmering, er nysgerrig af sind, hvorfor du aldrig går af vejen for en god udfordring. Du har en positiv indstilling, og ved, hvad du vil. Derudover er du ærekær, grundig og behersker dansk samt engelsk i skrift og tale.

Har du tidligere arbejdet som håndværker, har en praktisk uddannelse, før du valgte at læse til software- eller diplomingeniør, så er det kun et plus.

Du kan også være uddannet datalog, datamatiker, ingeniør, cand.scient. eller lignende. Vigtigt er det også, at du effektivt kan omsætte en fysisk verden til en softwareverden, og har evnen til at overskue komplekse processer.

 

Frontmatec

Frontmatec er en visionær og globalt førende teknologivirksomhed, der udvikler og tilpasser automatiseringsløsningerne MES, SCADA og PLC til kunder i fødevareindustrien og andre hygiejne-sensitive industrier. Frontmatec har pt. 1400 medarbejdere, heraf ca. 800 i Danmark fordelt på 5 lokationer. De er i vækst og samarbejder med nogle af de største aktører i branchen. Frontmatec er en 100 % danskejet virksomhed, som trods deres størrelse er dynamisk med har korte beslutningsveje - her er ikke langt fra tanke til handling.  

Du kan læse mere om Frontmatec her: https://www.frontmatec.com/en/front-page

Lyder det som noget for dig? Så er det bare med at få sendt dit CV afsted. Al henvendelse skal ske til Bloom It-rekruttering. Du er meget velkommen til at ringe til Anne Sofie Kvisgaard, Bloom, på 27207336 hvis du har spørgsmål.


Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed Frontmatec
Kategori IT & Teknik
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Anne Sofie Kvisgaard
  • +45 2720 7336
  • ask@bloom.dk