Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Softwareudvikler med Cloud erfaring

Vil du være med til at udvikle software og Cloud Services i datakommunikationsløsninger, som kan redde menneskeliv

 

Vores kunde Danelec Marine ønsker at udvide deres Cloud team med en dygtig C#/.Net udvikler med Cloud services erfaring. Du kommer til at sætte dit præg på deres banebrydende ship-to-shore løsning DanelecConnect, inkl. nye features med live streaming af store mængder data.

Løsningen DanelecConnect er baseret på det store behov for at kommunikere med skibe fra land, herunder at sende data, optaget af Danelec Marines VDR ('blackbox til skibe' som er Danelec Marines hovedprodukt) til land - og fra land til skibe. Dette anvendes både til analytiske formål samt for at undgå, at der sker skibsulykker og skibsforlis. Dermed skaber løsningen stor værdi og kan redde menneskeliv. DanelecConnect er allerede installeret hos en del nøglekunder world-wide, og produktet skal nu skaleres til at servicere en langt bredere og større kundegruppe.
 

Dine opgaver er primært back-end softwareudvikling til Cloud, og de mange projekter vil bl.a. dreje sig om at

 • Designe og implementere løsninger
 • Bidrage til arkitektur og infrastruktur designs
 • Lære om nye Azure Cloud teknologier og bruge dem i hverdagen
 • Bidrage til ARM templates og CI/CD pipelines
 • Arbejde med live streaming af virkelig store mængder data
 • Udvikle og vedligeholde API'ere, både interne og eksterne.


Projekterne løses i samarbejde med et core team af erfarne softwareudviklere på kontoret i Birkerød samt et team af udviklere i Ukraine. Der er masser af tværfaglig sparring med øvrige softwareudviklere for virksomhedens andre produkter. I alt er de et team på ca. 20 udviklere i Birkerød.

Du vil ligeledes få indflydelse på valg af teknologi og processer - og hvis du har lyst og kompetencerne, kan du blive lead på nogle af projekterne. Det vil ligeledes være vigtigt, at du også bidrager med at dokumentere de forskellige systemer, du kommer til at arbejde med.

De primære teknologier er Azure Cloud Services og tæller bla. IoT hub, Service Bus, CosmosDB, Event Grid og flere. Teamet bruger gerne forskellige services i projekterne, og det er en klar fordel, at du har et godt kendskab til hvilke services der findes og hvordan de spiller sammen - også udover Azure.
 

Hvilke kvalifikationer har du?

Vi forventer, at du er uddannet som softwareingeniør eller lign. og har solid erfaring med C# (.NET5/6) udvikling, samt har erfaring med Azure Cloud Services og med code reviews og unitests. Hvis du har erfaring med andre typer Cloud services, vil det også være fint.

Kendskab til arkitektur eller interesse for dette vil være en fordel, men er ikke et krav.

Det vil være et ekstra plus, hvis du har erfaring med nogle af følgende områder:

 • Backup af cloud – hvordan gør man?
 • Jira, oprettelse af tasks og planlægning af opgaver
 • Bitbucket og Jenkins
 • Kendskab til sikkerhed og ved, hvordan man sikrer sin kode mod diverse injections og misbrug, samt penetration tests


Kendetegn om dig som person

Du arbejder grundigt og struktureret med stor ansvarsbevidsthed og elsker at skabe nye løsninger af høj kvalitet. Ligeledes er du god til at præsentere dine løsninger og har et godt drive for at levere resultater.

Du er en teamplayer, som deltager aktivt og konstruktivt i et samarbejde og er samtidigt god til at arbejde selvstændigt, hvis der er brug for det. Du er nysgerrig og har stor interesse for nye teknologiområder og vedligeholder konstant din viden.


Danelec Marine tilbyder

En spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med meget kompetente kollegaer. Idet Danelec Marine har stor succes med sine produkter worldwide, har de en sund økonomi og de nyder stor respekt inden for deres niche i marinebranchen. Du får stor lydhørhed over for dine idéer, og virkelig gode muligheder for at præge og styrke dette meget vigtige produktområde hos Danelec Marine.

Her er en uformel omgangstone, og kulturen er præget af professional faglighed, et fleksibelt arbejdsmiljø og høj grad af selvstændighed for alle.


Om virksomheden

Vores kunde Danelec Marine A/S er en globalt orienteret teknologivirksomhed med primært produkter til maritime formål. Virksomheden er beliggende i Birkerød og beskæftiger p.t. 40 medarbejdere samt ca. 28 medarbejdere i Kina, Singapore, Tyskland, Grækenland, Rusland, Polen, Rumænien og Ukraine. Der er i 2020 sket en spændende udvikling for væksten i Danelec Marine; nemlig at den nordeuropæiske investeringsfond Verdane har investeret kraftigt i virksomheden.

For yderligere information, se danelec-marine.com


Interesseret? 
Vi i Bloom ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer snarest muligt, idet vi vurderer ansøgninger løbende. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl hos Bloom via mail sj@bloom.dk eller telefon +45 2086 0865

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Danelec Marine
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk