Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Energisk Frontendudvikler med vue.js

til flotte betalingsløsninger...

 

Vores kunde Logos Payment Solutions i Nærum er på en international vækstrejse og har mangeårig succes med udvikling af kundespecifikke selvbetjente betalingsløsninger på det danske og nordiske marked.

Bloom søger derfor en erfaren og engageret frontend udvikler med stort drive og teknisk snilde indenfor vue.js, til at følge Logos på deres rejse. Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingdirektør, Martin Thuesen. De er et team af super sympatiske, hjælpsomme og dygtige kolleger som altid er klar på sparring - de har det sjovt og hyggeligt hos Logos, de vækster og tilbyder bl.a. rigtig gode personlige udviklingsmuligheder.

 

Dine ansvarsområder som frontend udvikler: 

Din 1. prioritet vil være nyudvikling og videreudvikling af brugervenlige websider til Logos´ kunder. Projekterne er B2B - kundeprojekter og de kan spænde op til 12 måneder. Din opgave bliver at lave et effektivt og flot site ved brug af tabeller, grafik, faneblade, spændende nye komponeter mm. Du vil arbejde med store datamængder og nye teknologier.

Du får en alsidig hverdag fyldt med udfordrende opgaver i en vækstende Ingeniør virksomhed, hvor der er stor opmærksomhed på nye teknologier, samt den enkeltes udvikling, kompetencer og ansvar.

 

Dine kompetencer: 

Logos er en typisk ingeniørvirksomhed og ser derfor gerne at du har en uddannelse som udvikler fra et IT universitet eller andet.  Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling, men vigtigst er dog, at du virkelig brænder for programmering og nye teknologier og at du er en dygtig og nysgerrig udvikler der elsker at eksperimentere med og forbedre ting. Du sætter desuden en ære i at levere et ordentligt produkt til brugerne. Da løsningen er skrevet mest i Vue.js, er dette et krav til stillingen. 

Logos ser gerne, at du er stærk i følgende teknologier: 

 - Vue.js er et must, samt gerne React eller ligende frontend frameworks 
- Erfaring med kundeorienterede web-applikationer herunder REST, JSON, HTML, CSS, AJAX / JavaScript
- Viden om PWA og mobil responsivitet
- Viden om Test, UnitTest, E2E

 Det er et plus, hvis du har interesse for digital design og brugervenlighed. Du er også vant til at sidde med større mængder data til teknisk komlplekse sider. Derfor har du også noget forståelse og erfaring med Back-end servere og web-API’er. 

 

Personlig motivation og stolthed: 

Logos ser gerne at du er en ildsjæl og elsker at udvikle nye IT-løsninger. Du foretrækker ligeledes de nyeste teknlogier og vil gerne lære endnu mere nyt......hele tiden! Det er vigtigt at du kan lide at dele viden med dine kollegaer og stiller op til sparring om løsningerne. 

Du kan lide at være på forkant med udviklingen, så IT-miljøet kan følge med den fremtidige vækst. Som person har du et stort drive og er lidt af en nørd på dit område, på den rigtig gode måde. Du er også omhyggelig og sætter en ære i at levere robuste løsninger. Det er desuden vigtigt at du er selvkørende, god til at tage ansvar, og taler flydende dansk, da koncernsproget i Logos er dansk!

 

Fleksibilitet og rigtig gode arbejdsforhold: 

Du vil sidde i en voksende og succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer.  Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, lækker kantineordning, 6 ugers ferie, forsikring mm. De holder til i lyse, moderne lokaler i Nærum, 20 min. nord for København, tæt ved motorvej og offentlig tansport.

Hos Logos har de en fantastisk god Team-ånd og er gode til at sparre med hinanden, kunderne og hele tiden være på forkant. De laver en del sociale arrangementer i form af bl.a. spilaftener, bowlingarrangementer, middage, løbeklub mm. 

 

Mere Info om Logos: 

Logos Payment Solutions producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. 

Virksomheden blev grundlagt i 1986 og har i dag ca. 140 ansatte. De er blandt branchens førende i Norden, og har en aktiv strategi for International ekspansion. Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Der er et betydeligt potentiale for yderligere forretningsmæssig udvikling og ekspansion, og særligt udvikling af software for kundespecifikke løsninger er kritisk i forhold til at fastholde og udbygge markedspositionen.  

Vil du være med? 

Læs mere om Logos på www.logos.dk

 

Søg stillingen allerede i dag!

Bloom varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Logos. Vi indkalder løbende til samtale, da den rette kandidat gerne skal starte hurtigst muligt. Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg job". 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Kristine Heuser på kh@bloom.dk eller mobil: 31686141

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Nærum
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Kristine Heuser
  • +45 3168 6141
  • kh@bloom.dk