Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Erfaren .NET udvikler

Har du god erfaring med systemudvikling og har du ambitioner om at om at arbejde i en agil og velfungerende IT-afdeling, hvor der er kort fra den gode idé til eksekvering?

Forenede Gruppeliv er Danmarks største leverandør af gruppelivsforsikringer. Deres kunder er staten, kommuner, faglige organisationer, private virksomheder og mange andre. FG’s forsikringer giver mange danskere et vigtigt sikkerhedsnet, og de ansatte på Krumtappen i København sætter derfor en stor ære i at arbejde med hurtig, velfungerende og sikker sagsbehandling for at tilsikre størst mulig kundetilfredshed.

På vegne af Forenede Gruppeliv søger vi netop nu en erfaren .NET udvikler til deres IT-afdeling.

En af dine vigtigste opgaver vil blive at spille en aktiv rolle i alsidige og udfordrende udviklingsopgaver i tæt samarbejde med de daglige brugere og at tilsikre, at forretningskravene og behov samt compliance afdækkes. Du vil komme til at indgå i et mindre og agilt og yderst kompetent team, og sammen har I ansvaret for udvikling af FG’s eget forsikringssystem samt diverse webapplikationer og webservices.

 

Din baggrund og faglighed

Udgangspunktet er ikke hvor du kommer fra og din akademiske baggrund, men at du gennem en årerække har gjort dig en masse erfaringer med at udvikle systemer. Det kan have været inden for den finansielle sektor eller et helt andet sted.

Du skal være dygtig til at dokumentere dit arbejde samt at skrive forståelig og overskuelig kode samt sikre at platformen lever op til IT regler og krav (GDPR).

Du har erfaring med C#, Delphi, Java eller andre objektorienterede programmeringssprog, og så skal du have kendskab til SQL, primært Oracle og MS SQL-databaser.

Du kender noget til webapplikationer, webservices, SOAP, XML mv., og du er vant til at teste din kode, gerne via Unit tests.

Desuden vil det være en fordel, at du har erfaring med Azure, da dette vil hjælpe FG videre på deres digitale rejse.

Det er vigtigt, at du har rigtig gode kommunikationsevner, og så skal du evne at arbejde i et miljø med stor selvstændighed.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk i skrift og tale, og så skal du kunne begå dig på engelsk.

 

Du tilbydes

Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og attraktive medarbejder goder, der består af pensionsordning betalt af FG, sundhedsforsikring, fuld fleksibilitet mht. til hjemmearbejde, 6 ugers ferie, frokostordning, flekstid samt ulykkes- og gruppelivsforsikring. Alt dette i en sund virksomhed som værner om deres ansatte, og som garanterer, en velfungerende work/life balance og høj medarbejdertilfredshed.

FG’s kontor ligger på Krumtappen i Valby med god infrastruktur, hvad enten du foretrækker offentlig transport, cykel eller bil.

Læs mere om Forenede Gruppeliv her: https://www.fg.dk/

 

Interesseret?

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Anders Rysø på alr@bloom.dk eller mobil 3148 8100.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Forenede Gruppeliv
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Anders Lyberg Rysø
  • +45 3148 8100
  • alr@bloom.dk