Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Web/Cloud softwareudvikler

Vil du være med til at bidrage til Cloud Services området i Danelec Marines datakommunikationsløsninger?

 

Vores kunde Danelec Marine ønsker igen at udvide deres web/cloud team med en dygtig C#/.Net udvikler med Cloud services erfaring. Du kommer til at sætte dit præg på deres banebrydende ship-to-shore løsning DanelecConnect. 

Løsningen DanelecConnect er baseret på det store behov for at kommunikere med skibe fra land, herunder at sende data, optaget af Danelec Marines VDR ('blackbox til skibe' som er Danelec Marines hovedprodukt) til land - og fra land til skibe. Dette anvendes både til analytiske formål samt for at undgå, at der sker skibsulykker og skibsforlis - og skaber stor værdi. DanelecConnect er allerede installeret hos en del nøglekunder world-wide, og produktet skal nu skaleres til at servicere en langt bredere og større kundegruppe.
 

Dine opgaver er primært back-end udvikling og de mange projekter vil bl.a. dreje sig om at

 • Udvikle skalerbare webløsninger med bedre og mere effektive Cloud webservices
 • Udvikle dataoverførselssystemer
 • Udvikle online genafspilningssystemer
 • Arbejde med live streaming af data
 • Udvikle og vedligeholde API'ere


Projekterne løses i samarbejde med et team af erfarne softwareudviklere på kontoret i Birkerød samt et team af udviklere i Ukraine. Der er masser af tværfaglig sparring med øvrige softwareudviklere for virksomhedens andre produkter VDR, VRS og ECDIS. I alt er de et team på ca. 20 udviklere i Birkerød.

Du vil ligeledes få indflydelse på valg af teknologi og processer - og hvis du har lyst og evner dertil, vil du blive lead på nogle af projekterne. Det er derfor vigtigt, at du også bidrager med at dokumentere de forskellige systemer, du kommer til at arbejde med.

De primære teknologier er Azure Cloud Services, C#/.Net Core, Azure Functions, Azure App Service, Web jobs, SQL-databaser, Table storage og API Management. Teamet bruger gerne forskellige services i projekterne, og det er en klar fordel, at du har et godt kendskab til hvilke services der findes og hvordan de spiller sammen - også udover Azure.
 

Hvilke kvalifikationer har du?

Vi forventer, at du er uddannet som softwareingeniør eller lign. Det er vigtigt, at du har nogle års erfaring med C# udvikling, gerne .Net Core, samt Azure Cloud og erfaring med code reviews og unit tests. 

Det vil være et ekstra plus, hvis du har erfaring med nogle af følgende områder:

 • Setup af automatisering på Azure build/release pipelines.
 • ARM templates.
 • Azure IoT Hub.
 • Jira, oprettelse af tasks og planlægning af opgaver.
 • Bitbucket og Jenkins.
 • Kendskab til sikkerhed og ved, hvordan man sikrer sin kode mod diverse injections og misbrug samt penetration tests.
 • Bidrage til god dokumentation.

Hvis du også har kendskab til, hvordan man laver arkitektur, vil det være et plus men ikke et must. Ligeledes vil kendskab til React Native til mobiludvikling være godt samt kendskab til app udvikling for Android og iOS - men heller ikke et krav.


Som person

arbejder du selvstændigt, grundigt og struktureret med stor ansvarsbevidsthed og elsker at skabe nye løsninger af høj kvalitet. Du er en teamplayer, som deltager aktivt og konstruktivt i et samarbejde og er samtidigt god til at arbejde selvstændigt. Du er nysgerrig og har stor interesse for nye teknologiområder og vedligeholder konstant din viden.


Danelec Marine tilbyder

En spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med meget kompetente kollegaer. Idet Danelec Marine har stor succes med sine produkter worldwide, har de en sund økonomi og de nyder stor respekt inden for deres niche i marinebranchen. Du får stor lydhørhed over for dine idéer, og virkelig gode muligheder for at præge og styrke dette meget vigtige produktområde hos Danelec Marine.

Her er en uformel omgangstone, og kulturen er præget af professional faglighed, et fleksibelt arbejdsmiljø og høj grad af selvstændighed for alle.


Om virksomheden

Vores kunde Danelec Marine A/S er en globalt orienteret teknologivirksomhed med primært produkter til maritime formål. Virksomheden er beliggende i Birkerød og beskæftiger p.t. 30 medarbejdere samt ca. 28 medarbejdere i Kina, Singapore, Tyskland, Grækenland, Rusland, Polen, Rumænien og Ukraine. Der er i 2020 sket en spændende udvikling for væksten i Danelec Marine; nemlig at den nordeuropæiske investeringsfond Verdane har investeret kraftigt i virksomheden.

For yderligere information, se danelec-marine.com


Interesseret? 
Vi i Bloom ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer snarest muligt, idet vi vurderer ansøgninger løbende. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl hos Bloom via mail sj@bloom.dk eller telefon +45 2086 0865

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Danelec Marine
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk