Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Senior PHP udvikler

Vi søger en dygtig og erfaren PHP udvikler til vækst virksomhed i Silkeborg Her vil du få en unik mulighed for at sætte dit præg og tage ansvar. Hvis du har ambitioner om at påtage dig DevOps opgaver, så har du også mulighed for det.

 

Vores kunde TIMESAFE oplever stor vækst og efterspørgsel på deres digitale samarbejdsplatform indenfor drift & vedligehold, service management m.m. og ønsker derfor at styrke deres kerneteam i Silkeborg med en Senior PHP udvikler.

Du vil sammen med dit team være med til at sætte dit præg på platformen, bygge nye produkter samt være med til at udvikle TIMESAFE over tid.

TIMESAFE er en innovativ virksomhed, som tilbyder en webbaseret samarbejdsplatform, der forbinder bygningsejere og leverandører – primært i forbindelse med drift, vedligehold og optimering af bygningers tekniske anlæg og installationer, energioptimering m.v.

De favner bredt og en bygningsejer kan eksempelvis være en kommune, et pengeinstitut eller en detailkæde, mens leverandørbrugerne typisk er serviceteknikere, rådgivere eller lignende. TIMESAFE platformen understøtter i dag driften af mere end 20 mio. m2 bygninger spredt over hele landet, på sigt også internationalt.

Her er masser af spændende opgaver i alle lag af platformen, og du vil få stor indflydelse på løsning af opgaverne i daglig sparring med dine kollegaer og ledelsen. Du får tildelt egne ansvarsområder indenfor både nyudvikling og den løbende drift af platformen inkl. DevOps opgaver, hvis du ønsker dette. I forbindelse med nyudvikling vil du også deltage i møder.

Du vil i introduktionsfasen få en grundig oplæring i TIMESAFE's digitale platform samt de anvendte teknologier. 

 

Faglige og personlige kvalifikationer 

Du er skarp til både PHP, MySQL og gerne JavaScript, HTML, JQuery samt Bootstrap. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med Laravel samt DevOps teknologier.

Det er vigtigt, at du kan tænke "ud af boxen" i din softwareudvikling, og at du mestrer kodning af enkle og smarte løsninger i et it-system med mange spændende udfordringer. Det er ligeledes vigtigt hos TIMESAFE, at der hele tiden tænkes i at levere brugervenlige løsninger.

Om du er selvlært eller har en formel teknisk uddannelse bag dig har mindre betydning, men det er vigtigt, at du brænder for at udvikle rigtig god software, der gør hverdagen nemmere og bedre for brugerne.  

Det er også vigtigt, at du kan og har lyst til at agere selvstændigt og tage ansvar.  

 

Du tilbydes  

Et attraktivt og udfordrende job i en start-up vækstvirksomhed, hvor du vil få rig mulighed for at præge og udvikle stillingen samt bidrage med din viden og erfaring indenfor dit kompetenceområde. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra flere dage om ugen.

Det er en virksomhed med spændende planer for fremtiden, hvilket vil kunne bidrage til nye spændende opgaver.  

TIMESAFE holder til i dejlige lokaler tæt ved motorvejen i Silkeborg.

 

 

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed Timesafe
Kategori IT & Teknik
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk