Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Rekrutteringskonsulent til Bloom Jylland/Fyn

Vil du finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din kundekreds?

 

Hos Bloom oplever vi stor efterspørgsmål efter at finde dygtige IT-specialister, salgsfolk og ledere til vores mange kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet med endnu en rekrutteringskonsulent til vores Aarhus kontor eller du kan arbejde fra din bopæl i Sydjylland/Fyn. 

Har du et stort drive, er en passioneret relationsskaber og har god erfaring med salgs- og rekrutteringsarbejde, får du hos os et ansvarsfuldt og selvstændigt job. Samtidigt vil du få et indgående kendskab til især IT-branchen og nye teknologier - hvis du ikke har et godt kendskab til området i forvejen. 

Du bliver i høj grad sparringspartner på rekrutteringsområdet for ledelsen i mindre og mellemstore IT-/teknologi virksomheder eller i andre brancher med fokus på øget digitalisering.
 

Du får et meget bredt ansvarsområde

Du varetager rekrutteringsopgaven fra A-Z fra kundekontakt og salgsmøder til udarbejdelse af grundig jobprofil, search og headhunting i netværk og jobdatabaser til interviews, kvalificering af kandidater og præsentation af kandidater for kunden. 

Du kan få overdraget nogle eksisterende kunder eller kunder via nye henvendelser via vores netværk eller marketingindsats. Desuden vil du i høj grad selv opbygge en kundeportefølje gennem dit eget netværk og opsøgende salg til potentielle kunder. 

Du vil få tæt sparring og læring i vores team af erfarne konsulenter, både med hensyn til processen og 'The Bloom Way', kandidater, kunder, teknologier samt vores værktøjer og administrative rekrutteringsløsning. Ligeledes har vi dygtige research specialister i teamet, således at du bliver aflastet i denne del af processen.

Vi er gode til at fejre vores successer bl.a. på gode frokostrestauranter  - vi inspirerer hinanden og har det sjovt. Stemningen er direkte og åben, vi tager hurtige beslutninger, og på jævnlige møder samles vi alle for at optimere vores forretning og drøfte, hvordan vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt.

Teamet i Aarhus dækker kunder i Jylland og på Fyn - og teamet på Ballerup kontoret dækker Storkøbenhavn og Sjælland.
 

Din baggrund er højst sandsynligt:

Du har en længerevarende uddannelse inden for kommunikation, HR, ledelse, IT eller lign. samt har beskæftiget dig med rekruttering i nogle år, gerne fra anden virksomhed inden for IT/teknologi eller rekrutteringsbranchen.

Du er tillidsvækkende og dygtig inden for både opsøgende og mer-salg, og forstår at fastholde kunder og kandidater gennem gode relationer, professionel og nærværende opgaveløsning.

Du har flair for IT og har stor interesse i teknologier og nye tiltag. Desuden har du gode sprogkundskaber, er en god kommunikator mundtligt og skriftligt - og er flydende på dansk og engelsk. Vi taler med mange  kundekontakter og kandidater fra udlandet eller herboende udlændinge.


Som person er du

Passioneret for at skabe det rette match til kunder, vedholdende samt arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt med opgaverne. Endvidere har du naturligt gode evner til at lytte til og tale med folk på alle niveauer, har en høj grad af tolerance samt en meget positiv tilgang og livsholdning.

Bloom lægger stor vægt på at have rigtig gode relationer til vores kunder og kandidater, og det er derfor vigtigt, at du kan tale 'i øjenhøjde' med både direktører og specialister.


Vi vil gerne tilbyde dig

Spændende udfordringer i en selvstændig og dynamisk hverdag i et team af dygtige konsulenter, hvis kundekreds består af både mindre og større high-tech virksomheder eller andre brancher med digitalt fokus. Du bliver medarbejder i en ambitiøs virksomhed med mere end 18 års erfaring i branchen og med høj grad af loyalitet fra vores kundekreds.

Bloom lægger også vægt på internationalt samarbejde, har også udenlandske kunder samt er dansk partner i det internationale Talentor.com netværk.
 

Se mere på bloom.dk

Vi har brug for dig...
til fastansættelse snarest med fast gage, bonus- og pensionsordning samt en ekstra ferieuge. Du har egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.


Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.
 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Bloom
Kategori Konsulent
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk