Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

iOS udviklere

Vil du arbejde med de dygtigste iOS udviklere i verden? ForeFlight, a Boeing Company, er igang med at skabe et nyt dansk iOS team i Odense.

For vores kunde ForeFlight søger vi de dygtigste og mest talentfulde iOS udviklere. Du får her tilbudt en enestående mulighed for at udvikle dig og lære af eliten. Er du en af de iOS udviklere, som konstant ønsker at flytte grænser for, hvad der er muligt indenfor iOS området - så er det dig, vi søger. 

ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPhone og iPad app til private- og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart. Deres software bruges til planlægning af flyvninger og nyder stor anerkendelse verden over. Før et fly går på vingerne skal der laves en række sikkerhedskritiske beregninger for at sikre, at der er taget højde for så mange potentielle scenarier som muligt, brændstofs beregninger m.v. 

ForeFlight, USA har de dygtigste iOS udviklere. Deres app var med, da iPaden blev præsenteret af Apple. Siden har de haft et meget tæt samarbejde med Apple. iOS teamet i Odense vil få et tæt samarbejde med det amerikanske team, og I vil sammen bygge den næste exceptionelle generation af ForeFlight Mobile til iPhone og iPad. 

Lyt med her, når Tyson, CEO og co-founder, fortæller mere om ForeFlight - The Man Who Changed the Way We Fly https://www.takethelongview.com/notes/season-2-episode-10

Din baggrund 

Du er en respekteret og dygtig iOS udvikler og har erfaring med Swift, Objective-C og Xcode udvikling, samtidig har du en god track record i at designe apps i høj kvalitet.

Desuden har du  

  • Kendskab til memory management og threading 
  • SQLite og design af relationsdatabaser
  • Erfaring med at kommunikere med webservices
  • Erfaring med Git, samt branching og merging strategier
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Core Data Experienc

Du tilbydes

Et spændende udviklingsmiljø i en førende og innovativ amerikansk ejet virksomhed. Du bliver en del af et ungt, dynamisk og passioneret team i Odense. Du får mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer, som konstant udfordrer teknologier, hinanden og sig selv for at levere det ypperste resultatet og fantastisk software. 

Om ForeFlight 

ForeFlight flytter til et nyt domicil i smukke omgivelser på havnefronten i Odense, hvor de lige nu er i gang med at skabe de fantastiske rammer.

ForeFlight blev grundlagt i 2007 og er ejet af det amerikanske Boeing. De har 250 medarbejdere globalt med kontorer i Odense samt i Austin, Houston og Texas i USA. På kontoret i Odense er de 45 medarbejdere, hvoraf 25 er softwareudviklere. 

Se mere information om ForeFlight på www.foreflight.com 

Se også gerne disse: 
Instagram:  https://www.instagram.com/teamforeflight/ 
Twitter: https://twitter.com/foreflight
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCETBXGcXCzXEEOQmBRWAwnA

 

Er du interesseret?
Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed Foreflight
Kategori IT & Teknik
Region Fyn/Sydjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk