Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Softwareudviklere

til udvikling af state-of-the-art kryptografiske løsninger

 

Vores kunde Sepior er et aarhusiansk start-up, der leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer.

Vi søger nu flere skarpe softwareudviklere til deres udviklingsteam.

Sepiors arbejde er et resultat af mange års forskning på Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet. Virksomheden er ejet af lokale stiftere samt en stor international fintech-virksomhed.

Deres kerneteknologi er baseret på multiparty computation (MPC) og secret sharing, og de er blandt de bedste i verden inden for anvendelse af disse teknologier. Som én af ganske få virksomheder i verden arbejder Sepior med den nyeste forskning inden for MPC.

Hos Sepior har de opgaver i mange facetter af datalogiens verden, herunder især distribuerede systemer, backend, dynamisk skalering og performance-optimering.

Deres primære programmeringssprog er Go. De arbejder også med en lang række andre forskellige platforme og teknologier f.eks.
 

  • Java, C, Swift, Node.js, .NET, Python
  • Web, iOS, Android, *nix,
  • Diverse cloud-teknologier, Docker, Terraform
  • MongoDB, Postgres, MySQL

 

Sepior laver som udgangspunkt ikke selv mobil apps, men leverer biblioteker både til web assembly, iOS og android. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med eller interesse for disse teknologier både hvad angår udvikling og deployment.

Din baggrund og faglighed

Du har en kandidatgrad eller ph.d. i datalogi eller tilsvarende. Du kan påtage dig mange forskellige typer udviklingsopgaver og syntes det er spændende at give dig i kast med nye programmeringssprog, teknologier og værktøjer.

Det er et plus, hvis du har erfaring med og lyst til at arbejde indenfor et af følgende områder:
 

  • DevOps med afsæt i continuous integration, toolchain, testing etc.
  • Standard krypterings-/key management-værktøjer som HSM og smartcards (e.g. via Thales Codesafe, PKCS#11, Microsoft CNG, KMIP, JCE).

Det er en fordel, at du har interesse for sikkerhed, men du behøver ikke være ekspert i kryptografi, da sådanne eksperter allerede findes hos Sepior.

Vi søger både erfarne og nyuddannede softwareudviklere. For nyuddannede vil et højt karaktergennemsnit være at foretrække.

 

Du tilbydes 

Et spændende fagligt udviklingsmiljø med meget kompetente kollegaer, hvor du vil få mulighed for at arbejde på forskellige projekter over tid.

Der tilbydes en konkurrencedygtig løn og benefits (telefon, internet, fitness og frokostordning). Fri parkering i Navitas, Aarhus.

Sepiors udviklingsafdeling er beliggende i Navitas på Aarhus Havn. Læs mere på https://sepior.com/

 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer snarest muligt.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Sepior
Kategori IT & Teknik
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk