Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Regnskabschef

til stor international vækstvirksomheds danske afdeling i Aarhus

På vegne af vores kunde Luxaflex, en stor international koncern der fremstiller og sælger boligtekstiler, søger vi en dygtig regnskabschef til deres danske selskab i Aarhus.

Du vil få det fulde ansvar for økonomifunktionen i virksomhedens danske afdeling. Du varetager alle regnskabsmæssige opgaver på daglig basis sammen med en regnskabsmedarbejder, og du indgår i et tæt samarbejde med den skandinaviske ledelse i Sverige. Du har refererer således til den svenske finansdirektør. 

Trives du med ansvar, stor selvstændighed samt at være den udførende på mange af opgaverne i økonomiafdelingen - så tror vi på, at det er dig, vi søger.

Dine ansvarsområder

Du udfører alle regnskabsmæssige områder såsom lønafregninger, periode- og årsregnskaber for det danske selskab og har det overordnede ansvar.
Dette inkluderer også hands-on opgaver såsom:

 

  • Måneds-, kvartals- og årsafslutning inkl. rapportering til Sverige
  • Budgetering
  • Klargøring til ekstern revision
  • Bonusafstemninger
  • Lønninger
  • Skat
  • Ad hoc controller opgaver
  • Assisterer regnskabsmedarbejder vedr. debitorhåndtering m.v.

Virksomheden bruger i dag Dynamics AX, LessorLøn og Cognos, og det er naturligvis en fordel at du kender til disse eller lignende systemer.

Dine kvalifikationer og erfaringer

Du har formodentlig en relevant videregående økonomisk uddannelse, f.eks. cand.merc.aud, HD i regnskab eller tilsvarende. Måske kommer du fra en lignende stilling som regnskabs- eller økonomichef, eller har en baggrund som revisor. Det kan også være, at du har en del års erfaring fra en alsidig regnskabsfunktion i en større virksomhed. Vi vægter højt, at du også har erfaring med løn og skat.

Du er selvkørende, er vant til at holde mange bolde i luften og begår dig på alle niveauer i en virksomhed. Desuden lægges der stor vægt på, at du er serviceminded, arbejder struktureret og kan bevare roen i perioder med korte deadlines.

Du tilbydes

En ansvarsfuld stilling i en velkonsolideret og markedsledende international koncern inden for deres niche med boligtekstiler. Du får rig mulighed for selv at præge og tilrettelægge din hverdag. På sigt kan der opstå projekter på tværs af de nordiske lande, hvor du vil få mulighed for at bidrage med dine regnskabsmæssige kompetencer.

Der er en hyggelig atmosfære, rigtig gode arbejdsforhold og de har en god omgangstone på det danske kontor.

 

 

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Luxaflex
Kategori Administration
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk