Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Sales Manager til succesfuldt konsulenthus

Har du masser af erfaring med at sælge IT-løsninger - og har solgt til offentlige kunder? - læs videre, da dette job og denne virksomhed sikkert kunne være spændende for dig...

Vores kunde, dba consult, har travlt og vi er nu på udkik efter en dygtig og erfaren Sales Manager til at varet  salg af freelance IT-konsulenter til offentlige kunder. Den store nyhed er, at dba consult er blevet valgt som leverandør på SKI 02.17 aftalen omhandlende IT konsulenter, så derfor  er offentlig erfaring et stort plus.

dba consult i det centrale København har gennem de seneste ti år leveret freelancekonsulenter til en stor del af de skandinaviske top 100-virksomheder og har et godt ry for at levere kvalitet

Du vil få et selvstændigt og ansvarsfuldt job med at spotte relevante offentlige IT-projekter og sørge for at dba consult bliver taget med som konsulentleverandør til disse projekter. Det vil typisk være konsulenter inden for softwareudvikling, IT-arkitektur, -infrastruktur, -projektledelse, test og testledelse, Business Intelligence, Cloud og DevOps m.v. Derfor er det vigtigt, at du forstår og kan tale med om IT-løsninger og hvilke kompetencer, der er behov for.  

Du vil indgå i et salgsteam af erfarne Sales Managers og partnere, og derfor vil du hurtigt blive oplært i denne specielle niche - hvis du ikke kender den i forvejen. Når projekterne er i hus, vil du få hjælp af Resource Managers til at finde de freelance konsulenter, der er behov for.

Vi forestiller os, at du
 

  • har minimum fem års erfaring med salg af IT-løsninger, et par års erfaring med salg til offentlige kunder og dermed har et godt netværk
  • har erfaring med salg af konsulentydelser, dog er dette ikke et krav
  • måske har en IT-faglig baggrund
  • har en proaktiv, positiv indstilling og er vant til at arbejde selvstændigt og engageret på at få salget i hus
  • er god til at skabe relationer, få analyseret kundernes behov og få afsluttet aftaler
  • har en god forretningsforståelse af store offentlige it-løsninger


dba consult tilbyder
 

En selvstændig og ansvarsfuld stilling med en høj grad af frihed i en velrenommeret og solid virksomhed. Du får en god fast gage - og en virkelig attraktiv bonusordning.

Du bliver en del af et meget dedikeret team, der alle har en høj faglighed, og som nyder stor respekt hos deres kunder for kvaliteten i leverancerne. Tonen er uformel, og du får en fleksibel arbejdsplads med gode arbejdsforhold, hvor man er god til at fejre succeserne. Lokalerne er fashionable og ligger ved det hyggelige Nytorv midt i København.

Se mere på dba-consult.dk

 

Er du interesseret?

Vi i Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV - blot upload dokumenter via 'Ansøg Job' øverst i jobannoncen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.
 

Ansøg job
image description
Virksomhed dba consult
Kategori Salg/Marketing
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk