Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Technical Solution Advisor

til succesfuld international IoT virksomhed i Herlev

 

Vores kunde Secomea's Solutions Design team har travlt med at rådgive enterprise kunder, og vi søger derfor igen en nysgerrig og proaktiv Technical Solution Advisor, som brænder for teknologi og løsninger. 

Secomea er en danskejet udviklingsvirksomhed og en af verdens førende leverandører af fjernadgang til automations- og maskinindustrien som leverer udstyr til fabrikker verden over f.eks. store bryggerier, bilfabrikker og til medicinal-, energi- og marinebranchen. Secomea har et globalt netværk af distributører, og har mindre kontorer i USA, Kina og Japan. Hovedkontoret er beliggende i flotte, lyse lokaler i Herlev. 

Du vil få en vigtig rolle i et mindre team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være 

 • udarbejdelse af løsningsdesign til internationale kunder
 • deltage i de indledende møder med potentielle kunder (med ”teknikhatten” på) sammen med den salgsansvarlige
 • afholde træningssessioner i Secomeas produkter/løsninger
 • udføre ”Proof of Concept” i samarbejde med eksisterende- og nye kunder.
   

Du vil som en mindre del af dagligdagen også arbejde med dokumentation i form af: 

 • Powerpoints til præsentationer
 • Dokumentere kundernes løsninger 
 • Guides til opbygning af Knowledgebase 
 • Bygge interne test setups for at afprøve kundens situation
 • 3rd level teknisk support til enterprise kunder


Hvis du er mere hjemmevant i at designe tekniske løsninger end at være med som teknisk rådgiver til kundemøder - eller omvendt - er det muligt at tilrette jobbet, så det passer til hvad du brænder mest for.

Du vil naturligvis få en grundig oplæringsperiode og kommer igennem et velstruktureret program, således at du virkelig er godt inde i Secomea's produktsortiment og arbejdsprocedurer.

 

Dine faglige kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er uddannet Datatekniker eller lignende, muligvis med speciale i Infrastruktur. Vigtigst er, at du har flair for teknik og er lærenem samt har erfaring i opsætning af netværk/router/ PC (Windows og eventuelt Linux). Måske har du erfaring fra en international teknisk supportfunktion og gerne vil videre i din karriere, eller måske har du haft presales opgaver i dit job.

Du er velformuleret i skrift og tale på både dansk og engelsk - og har gode kommunikative evner.
 

Personlige egenskaber:


Vi lægger vægt på, at du har humor, er udadvendt, kvalitetsbevidst og systematisk - og har lyst til at løse kundeproblemer. Desuden er du proaktiv og kan lide at tage et selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver. Du er nysgerrig på tekniske udfordringer, og du bidrager positivt til samarbejdet i teamet.

Du bliver en del af et team, som bliver begejstret, når de løser en kundes behov og ser deres løsning dækker kundens behov.

 

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en travl, international virksomhed med en atmosfære præget af hurtige beslutninger og samarbejde med gode kollegaer på tværs af afdelingerne. Her er en flad struktur, uformel tone og velordnede arbejdsforhold, god frokostordning og mange sociale aktiviteter. 

Se mere information på www.secomea.com 

 

Interesseret?

Vi i Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV - blot upload dokumenter via 'Ansøg Job' øverst i jobannoncen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Secomea
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk