Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Resource Manager

En travl nøgleposition i en succesfuld IT-freelancekonsulentvirksomhed

 

Vores kunde, dba consult, har mere travlt end nogensinde med at finde freelance IT-konsulenter til deres kunders projekter. Du vil få et selvstændigt og ansvarsfuldt job med at screene freelancekonsulenter inden for softwareudvikling, IT-arkitektur, -infrastruktur, -projektledelse, test og testledelse, Business Intelligence, Cloud og DevOps med meget mere i et presset marked. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring som Resource Manager fra en lignende stilling og/eller har talentet, energien og den strukturerede tilgang til at kunne levere på disse opgaver.
 

dba consult i det centrale København har gennem de seneste ti år leveret freelancekonsulenter til en stor del af de skandinaviske top 100-virksomheder og har et godt ry for at levere kvalitet.
 

Primære opgaver
 

 • Du vil dagligt få nye opgaver at besætte, og det gælder om at agere effektivt og hurtigt for at finde de rette IT-ressourcer, der så optimalt som muligt lever op til kundens krav. Dine screeningsamtaler af de enkelte konsulenters både faglige og personlige kompetencer er naturligvis meget centralt i jobbet, og du vil dagligt bruge en del tid i telefonsamtaler.
 • Vedligeholde og udbygge et stærkt netværk af IT-freelancekandidater, fx udbygge og dagligt ajourføre databasen med freelancekonsulenter og ved at arbejde proaktivt fra din LinkedIn Recruiter-profil, som du får allokeret.
 • På hver opgave har du et samarbejde med sælgeren hos dba, fx omkring kulturen hos kunden og/eller yderligere afdækning af opgaven.
 • Sørge for at konsulenternes CV'er klart kommunikerer, hvad der er særligt relevant for den pågældende freelanceopgave. Derfor skal du være god til at skrive og formulere skarpe tekster både på dansk og især engelsk.
 • Besvarelse af udbud og miniudbud fra offentlige og større private virksomheder, hvilket kan indebære en del skrivearbejde
   

Vi forestiller os, at du:
 

 • har erfaring fra en lignende stilling
 • har en videregående eller mellemlang akademisk uddannelse
 • har en positiv indstilling
 • er god til at skabe relationer og kan lide at tale med forskellige mennesketyper
 • dine danske og engelske sproglige kompetencer / formuleringsevner er i top
 • har en god forretningsforståelse og forstår vigtigheden af dit bidrag
 • motiveres af at finde det rette match og synes, det er sjovt, når det lykkes
 • Kan lide bredden i jobbet, både kontakten med freelancekonsulenterne, samarbejdet med sælgerne samt det skriftlige og administrative arbejde.


Alternativt har du noget viden om IT samt evnerne, personligheden og entusiasmen, så du hurtigt kan levere. Det vil kræve, at du kan levere under pres og trives med at arbejde hurtigt og effektivt.

 

dba consult tilbyder
 

En selvstændig og ansvarsfuld stilling med en høj grad af frihed i en velrenommeret og solid virksomhed. Du bliver en del af et meget dedikeret team, der alle har en høj faglighed, og som nyder stor respekt hos deres kunder for kvaliteten i leverancerne. Tonen er uformel, og du får en fleksibel arbejdsplads med gode arbejdsforhold, hvor man er god til at fejre succeserne. Lokalerne er fashionable og ligger ved det hyggelige Nytorv midt i København.

Se mere på dba-consult.dk

 

Er du interesseret?

Vi i Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV - blot upload dokumenter via 'Ansøg Job' øverst i jobannoncen. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom via sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.

 

 

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed dba consult
Kategori Konsulent
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
 • +45 2086 0865
 • sj@bloom.dk