Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Tekniske og specialist salgsprofiler til ALSO's Solutions forretning inden for HPE og Aruba

Drives du mest af at sælge it-løsninger eller at nørde med tekniske løsninger? - og kunne du tænke dig en karriere i Danmarks førende IT-distributionsvirksomhed? - så har vi måske det rette job for dig?

 

Vores kunde ALSO har stor succes og udbygger nu deres Hewlett Packard Enterprise team. De har brug for både en Pre-Sales Specialist samt en Focus Sales Manager til at styrke salgsindsatsen sammen med deres mange partnere og kunder på HPE området.
 

ALSO Danmark er valgt af HPE som pilotland på flere områder ift de europæiske lande, hvilket medfører denne styrkelse af HPE teamet, hvilket betyder en meget spændende udvikling og respekt omkring teamets aktiviteter. I fortsætter de traditionelle salgsmetoder og udvikler de nye forretningsområder såsom as a service m.m.

Virksomheden ALSO A/S forener leverandører og indkøbere i it-branchen, og tilbyder tjenester på alle niveauer i it-værdikæden - fra én enkelt kilde. På B2B markedet kombinerer de logistik-, leverandør-, distributions- og it-tjenester samt finansielle og digitale tjenester i individuelle pakkeløsninger. ALSO's portefølje omfatter mere end 160.000 artikler fra ca. 350 leverandører.

Se mere på www.also.com/dk.
 

HPE / Aruba teamet har det primære fokus at udvikle ALSO's kunder/partnere ved en fokuseret indsats med at sælge services og konsulenttimer til HPE's produktområde samt styrke relationerne til HPE. Teamet tilføjer value-add de senere år via en transformation mod at sælge flere og flere optimerede løsninger, hvor software spiller en øget rolle i forhold til hardware.

Desuden hjælper teamet med at yde teknisk viden support på HPE området til Salgs- og Product Management afdelinger internt. Du vil også nye gavn af sparring med kollegaer enten i Norden eller i andre europæiske lande.
 

Dine opgaver vil være enten af mere teknisk eller salgsmæssig karakter - afhængig af dine preferencer og styrker
 

  • Hjælpe forhandlere og partnere med at udvikle deres HP Enterprise forretning sammen med ALSO
  • Forberede, planlægge og præsentere løsninger for partnere/kunder og internt
  • Samarbejde/rådgivning med tekniske konsulenter og ledere hos forhandlere om løsningsmodeller
  • Hjælpe med at udarbejde lønsomhedsanalyser og forretningsplaner i salgsprocessen
  • Sikre at kunder vælger så bredt et produktområde som muligt hos ALSO
  • Samarbejde og vidensdeling med det interne salgsteam og product management for at varetage salgsfremmende aktiviteter og uddanne kollegaer i HPE porteføljen
  • Etablere og bevare gode kunderelationer til eksisterende og nye kunder/partnere, ugentlig opfølgning med partnere omkring salgsaktiviteter, sambesøg hos kunder mv.
  • Du har et medansvar for at opnå det samlede salgsbudget


Du refererer til Sales Manager, HP Enterprise i Solutions afdelingen
 

Personlige og faglige kvalifikationer:


Dit engagement er absolut det vigtigste. hvad enten det er i det tekniske felt eller at vinde nye kunder gennem dit salg eller at have partneransvar. Du bliver motiveret af kundekontakt og af at opnå dine mål - og du har et højt drive enten for salg eller tekniske pre-sales opgaver. Du er udadvendt og i høj grad en teamplayer, er tillidsvækkende og nysgerrig. Desuden har du en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne - og har en vinderindstilling.

Din tekniske forståelse er rigtig god, og du elsker at sætte dig ind i nye tekniske løsningsmuligheder eller at foreslå løsninger til kunder eller partnere.

Du har formentlig en teknisk eller kommerciel bachelor eller kandidat. Du har erfaring med teknisk salg eller som teknisk specialist med kunderådgivning - eller måske er du i begyndelsen af din karriere og vil gerne vise dit potentiale og talent.

Hvis du allerede har kendskab til HP Enterprise produktporteføljen, er det naturligvis et plus. Ellers kender du sikkert noget til infrastruktur, netværk, datacentre, storage, cloud services el.lign.

 

Virksomheden tilbyder
 

Udfordrende stillinger hos ALSO, som har stor fokus på medarbejderudvikling og at det er en sjov og velfungerende arbejdsplads.  Her får du lov til at tage ansvar, udvikle dig og prøve ting af. De lægger stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte - og forventer naturligvis det samme af dig. Her er et godt sammenhold, også via mange sports- og kulturelle tiltag, som du selv kan være med til at præge.

ALSO A/S er et datterselskab af ALSO Holding AG med hovedsæde i Schweiz. De har kontorer i 24 europæiske lande og ca. 4.000 ansatte. De har ca. 250 ansatte i Taastrup og bor i nye flotte lokaler.
 

 

Er du interesseret?

Da vi i Bloom vurderer ansøgninger og indkalder løbende til samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt ved et klik på 'Ansøg job' knappen øverst.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl på sj@bloom.dk eller telefon 2086 0865.

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed ALSO A/S
Kategori Salg/Marketing
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk