Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Sales Manager Accounts til Budbee

Spændende vækstvirksomhed med de nok mest forbrugervenlige og bæredygtige leveringsløsninger i Nordeuropa

 

Til vores kunde Budbee søger vi en entusiastisk Sales Manager Accounts til både at tage sig af salgsudviklingen hos eksisterende kunder - primært store e-business retail virksomheder - samt opsøgende salg for at få nye kunder om bord på Budbees exceptionelt forbrugervenlige og grønne leveringskoncept. Budbee har allerede store referencekunder i Danmark, hvilket du får glæde af i dit salgsarbejde.

Du tager initiativ til at komme i dialog med de eksisterende og potentielle kunder omkring deres behov og finder den rette leveringsløsning ud fra de muligheder både softwareløsningen og Budbees leveranceorganisation har mulighed for at tilbyde. Du varetager naturligvis salgs- og forhandlingsprocessen fra A-Z. 

I tæt samarbejde med den danske Sales Director er du ligeledes med til at analysere markedet og bidrager med idéudvikling. Du vil også få gode muligheder for at sparre med kollegaer i både Sverige, Finland og Holland - og naturligvis med dine danske kollegaer.

Med den voksende kundeportefølje er det planen, at du på sigt skal opbygge et account salgsteam.
 

Som person har du

  • Et højt drive og masser af positiv energi
  • Nogle års erfaring og succes med B2B løsningssalg, gerne med IT, eller leveranceløsninger
  • Det vil være et stort plus hvis du allerede har kendskab til eller erfaring fra e-commerce eller retail branchen
  • Gode samarbejds- og kommunikative evner, og er flydende i dansk og engelsk 
  • Formår at skabe stærke relationer med både kunder, partnere og internt
  • God forretningsforståelse og teknisk flair
     

Budbee tilbyder dig

Du bliver en del af en målrettet og innovativ international virksomhed med spændende udviklingsmuligheder i en stærkt voksende organisation. Udover de nævnte karrieremuligheder inden for ledelse, kan der også skabes muligheder for dig i udlandet, hvis det kunne friste dig. 

Din lønpakke vil bestå af både en fast og variabel del. Det meste af kundekontakten foregår på mail eller telefon, og du kører i egen bil på relativt få kundebesøg.


Om Budbee

Siden 2015 hjælper Budbee især e-handel med at vokse på bæredygtig vis ved at levere direkte til hjemmet, når det passer forbrugeren bedst - og de sørger for meget forbrugervenlig leveranceinformation. Budbee tilbyder deres banebrydende leveringskoncept til især e-commerce virksomheder og -kæder, og de har vundet store markedsandele både i Danmark, Sverige og FInland. Budbee opererer både i Sverige, Finland, Holland og Danmark med leveringstjenester til +25 mio. husstande årligt - og de udvider fortsat forretningen til nye markeder.

I Danmark har Budbee kontor i Hellerup og er i dag +15 medarbejdere.

Se mere om Budbee på https://budbee.com/dk.

 

Interesseret?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt - blot klik på 'Ansøg job' og upload dine dokumenter. Vi indkalder løbende til jobsamtaler.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Sara Juhl på telefon 2086 0865 eller sj@bloom.dk

 

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Budbee
Kategori Salg/Marketing
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk