Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Skarpe iOS udviklere

Vil du være med til at opbygge et nyt team af iOS udviklere hos ForeFlight?

Vores kunde ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPad- og iPhone app til private- og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart.

De har kunder i alle dele af verden, og deres software gør en forskel i det daglige, samt når nøden er størst. ForeFlight har været i App Store fra starten og er en af de bedst sælgende iOS apps. De er kendt for deres exceptionelle UX, og deres prisvindende software er højt respekteret i hele luftfartsindustrien. 

Vi søger erfarne og dygtige iOS udviklere til at opbygge et nyt team hos ForeFlight i Odense. Teamet skal bygge den næste generation af ForeFlight Mobile på iPad og iPhone. Fokus vil være på flight planning som indebærer vejranalyser, sikkerhedsanalyser af takeoff og landing, afsendelse af flight plan til Air Traffic Control m.m.

Det nyoprettede iOS team vil høre under ForeFlights danske kontor. Det danske team skal arbejde tæt sammen med det amerikanske iOS udviklingsteam, som har over 10 års erfaring med udvikling af iOS apps. Dermed bliver du en del af et entusiastisk og videnstungt miljø. Du skal være med til at skabe den samme viden og begejstring om iOS på kontoret i Odense. 

Lyt med her, når Tyson, CEO og co-founder, fortæller mere om ForeFlight - The Man Who Changed the Way We Fly https://www.takethelongview.com/notes/season-2-episode-10

Faglige og personlige kvalifikationer 

Du kommer fra en lignende stilling som app udvikler med erfaring indenfor iOS. Du har erfaring i Swift, Objective-C og Xcode udvikling med en god track record i at designe apps i høj kvalitet.

Desuden har du 

  • Kendskab til memory management og threading 
  • SQLite og design af relationsdatabaser
  • Erfaring med at kommunikere med webservices
  • Erfaring med Git, samt branching og merging strategier
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Core Data Experience

Du er naturligvis nysgerrig, og du udforsker nye teknologier for at holde dig opdateret. Samtidig holder du snuden i sporet, arbejder struktureret og dedikeret. Du er ekstremt kvalitetsbevidst, ærekær og leverer altid gennemarbejdet materiale.

Derudover er du drevet af at udføre, levere og gennemføre projekter. Du er proaktiv og gennem faglig sparring med dit team, søger du hele tiden at forbedre og udvikle din faglige kunnen. Du har en relevant IT-uddannelse, og udover dansk mestrer du flydende engelsk i skrift og tale, da du vil få mange amerikanske kolleger. 

Du tilbydes 

En unik mulighed for at være med til at starte et iOS team op i Danmark. Du bliver en del af en succesfuld virksomhed med store vækstambitioner, der konstant udfordrer teknologier, hinanden og sig selv for at levere det ypperste resultat og fantastisk software. ForeFlight har et ekstremt godt ry og har worldwide anerkendte produkter, hvor iOS-appen er ForeFlights kerneprodukt - og dermed ekstremt højt prioriteret.

ForeFlight tror på små, selvstændige og selvkørende teams. Derfor får du stor indflydelse og vil være med på opgaverne A-Z. Sammen med dit team er I på forkant med de nyeste teknologier.

ForeFlight har kontor i de smukke omgivelser på havnefronten i Odense.

Om ForeFlight

ForeFlight blev grundlagt i 2007, og er ejet af det amerikanske Boeing.

Der er 250 medarbejdere globalt med kontorer i Odense samt Austin, Houston og Texas i USA. 

På kontoret i Odense er de 45 medarbejdere, hvoraf 25 er softwareudviklere. 

Se mere information om ForeFlight på www.foreflight.com 

Se også gerne disse: 
Instagram:  https://www.instagram.com/teamforeflight/ 
Twitter: https://twitter.com/foreflight
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCETBXGcXCzXEEOQmBRWAwnA

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail: dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 
Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed
Kategori IT & Teknik
Region Fyn/Sydjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk