Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Kørselsplanlægger

Kunne du tænke dig et spændende job med høj grad af selvstændighed hos én af Danmarks førende glasspecialister?

 

Hos vores kunde Dansk Bilglas A/S i Brøndby afdelingen tilbydes du et spændende job som kørselsplanlægger i en nyoprettet stilling. Derfor kommer du i høj grad til selv at sætte dit præg på, hvordan arbejdet skal tilrettelægges og udføres. 
 

Dansk Bilglas er en landsdækkende autoglasspecialist med 23 værksteder samt 35 servicebiler over hele landet, og er en solid virksomhed siden 1964. De gør meget ud af at være en grøn virksomhed, og har mange tiltag for at sikre en fremtidig bæredygtighed.

Sammen med knap 100 dygtige kollegaer vil du komme med på en spændende rejse, hvor Dansk Bilglas under deres motto ”Vi laver glade kunder” hver eneste dag gør en ekstra indsats for at levere en god kundeoplevelse.
 

Dine ansvarsområder:

  • Fordeling og planlægning af opgaver til udekørende montører, først på Sjælland og senere i hele Danmark.
  • Daglig tilpasning af mandskabsressourcer mellem værksteder og mobile reparatører.
  • Ad hoc-/projektopgaver i det omfang tiden tillader.


Dine kvalifikationer:

  • Du har et godt overblik, arbejder struktureret og er i stand til at holde hovedet koldt, når der er pres på.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med kørsels-, logistik- eller produktionsplanlægning eller anden relevant baggrund.
  • Du har gennemslagskraft, og er vedholdende og omhyggelig omkring opfølgning.
  • Du er mødestabil og kender betydningen af god service og et godt humør.


Arbejdet foregår i tæt samarbejde med virksomhedens teamleder i Brøndby og regionschefer, som er personaleansvarlige, og du vil referere til Kundecenterchefen.

 

Du tilbydes

Et ansvarsfuldt job, som du selv er med til at forme samt gode udviklingsmuligheder. Virksomheden tilbyder en løn svarende til kvalifikationer, pension og efteruddannelse efter nærmere aftale. Arbejdstiden er 37 timer/uge som i udgangspunktet er kl. 07.30-15.30 (fredag kl. 07.30-14.30), men kan tilpasses efter nærmere aftale.

 

Er du interesseret?

Vi i Bloom varetager rekrutteringsprocessen og inviterer løbende til samtaler. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV - blot klik på 'Ansøg job' øverst i jobannoncen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Juhl hos Bloom på sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865. 

Ansøg job
image description
Virksomhed Dansk Bilglas
Kategori Administration
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk