Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Dynamics 365 Arkitekt

Hos Clever sættes brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge og køre elbil.

Clever er optimister, tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Clever tror på, at de sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Din opgave, sammen med resten af Clever vil være at bidrage til dette - vil du med? 

Som en del af deres vækststrategi, har Clever besluttet at kombinere samarbejdet med eksterne IT-leverandører, med et større ejerskab af deres egne løsninger. Som en del af denne strategi, leder vi nu efter en arkitekt, der vil få det tekniske ejerskab på deres Dynamics 365 platform, som pt. er baseret på Dynamics 365 CRM.

Primære opgaver

Med en unik markedsposition på det danske marked for opladning af elbiler, oplever Clever en kraftig kundetilgang og det stiller store krav til deres Dynamics 365 løsning. Som ansvarlig arkitekt er det din opgave at sørge for at platformen kan følge med den positive udvikling. I tæt samarbejde med eksterne IT-leverandører, udviklingsafdelingen og andre stakeholders i forretningen, samler du trådene og har overblikket.

Dine opgaver:

 • Afdækning af forretningskrav og –behov
 • Udarbejde systemarkitektur
 • Forstå Microsofts roadmap for Dynamics 365 og mappe dette til Clevers løsninger og behov
 • Review af designs i forhold til behov og operationalitet 
 • Udarbejde tekniske roadmaps og designprincipper
 • Sikre, at platformen lever op til IT-regler og krav 
 • Samarbejde med forretningen i forhold til den videre udvikling af platformen
 • Prioritering af platformens aktiviteter 
 • Udvikle og opretholde best practice 

Din baggrund og kvalifikationer

Vi leder efter dig der sidder i en lignende rolle i en organisation hvor du har ansvaret for den overordnede arkitektur på jeres Dynamics 365 platform. Alternativt, arbejder du som konsulent og ønsker nu at få mulighed for, i højere grad at tage ejerskab for ”din egen” Dynamics 365 platform.

Vi forventer at du kommer med solid erfaring indenfor Dynamics 365 og at du kan levere gennemtænkte løsninger og god dokumentation der lever op til Clevers behov. 

Udover en solid ballast som udvikler (C#/.Net), er det en klar fordel hvis du har erfaring med Cloud, da størstedelen af Clevers IT bliver udviklet og drevet i Azure.

I rollen vil du dagligt være i kontakt med mange forskellige interessenter, interne som eksterne, og derfor er det vigtigt at du har gode kommunikationsevner og formår at videreformidle dine planer for Dynamics 365 miljøet. 

Da empati og indlevelse er to af grundpillerne i Clevers kultur, er det vigtig at du har en god indfølingsevne og er passioneret omkring dit arbejde.

Clever tilbyder 

Clever har en spændende stilling hvor du kan arbejde på nyeste teknologier – kom og vær med til at sætte dit aftryk på vores fælles fremtid. Du får vist stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden tilbydes gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning. 

Bor du vest for Storebælt, er der desuden mulighed for en fleksibel hjemmearbejdsordning, hvor du er 3 dage på kontoret i København og 2 dage hjemme.

Clever er mere end blot et navn. Hos Clever er du en del af en lysere og mere bæredygtig fremtid. En fremtid, der baner vejen for vores nye e-mobilitet. 

Kontakt

Stillingen er til opstart hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant, Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53 62 93 00.

Om virksomheden

Clever er en innovativ virksomhed, som blev etableret i 2009 og er ejet af to af Danmarks mest fremsynede energikoncerner, Andel (tidligere SEAS-NVE) og NRGi. I Clever arbejder vi for, at det skal være nemt at køre elbil og det kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op uanset hvor du er – også på tværs af grænser. Du kan læse mere om Clever på www.clever.dk.

Ansøg job
image description
Virksomhed Clever
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Robert Krogh Steffensen
 • +45 5362 9300
 • rks@bloom.dk