Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Modern Workplace it-arkitekt/forretningskonsulent

Vil du være med til at optimere kundernes forretning?


Til vores kunde JCD A/S søger vi en erfaren it-arkitekt/forretningskonsulent til en nyoprettet stilling. De oplever vækst og ansætter pt. flere specialister til deres teams - vil du med på holdet? 

JCD A/S er et it-hus, der leverer totale it-løsninger til virksomheder i alle brancher. JCD's specialister løser it-projekter inden for Microsoft Dynamics, Retail, butiksløsninger, webudvikling og design, Business Intelligence, it-infrastruktur, datasikkerhed, modern workplace og digitalisering. 

Hos JCD A/S er de et stærkt team på godt 70 it-specialister; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, Umbraco udviklere og system-specialister. De sætter en ære i at levere de rigtige løsninger, løsinger der øger deres kunders effektivitet og tilfører værdi til driften af virksomhederne. 

 

Fokus på modern workplace-projekter på tværs af ERP/Dynamics, web og it-infrastruktur.

Du bliver en del af et mindre team, hvor du får en varieret og udfordrende hverdag med forskellige typer af kunderprojekter. Der vil være en stor variation af opgaver til at starte med, og du vil få mulighed for at specialisere dig i takt med at teamet vokser og du får flere kollegaer. Du vil blive inddraget i opgaver såsom arkitekt, udførende konsulent, produktejer, udvikling af produkter, presales og brugeruddannelse samt support. 

Du arbejder i tæt samarbejde med JCD's kunder med henblik på at omsætte deres behov og krav til skrædddersyede it-løsninger. Du er den ansvarlige for processen fra opstart hos kunden, afklaring og til implementeringen. Ofte vil du inddrage dit team, eksterne konsulenter eller du er selv den udførende, der bygger en løsning til kunden. 

Dit arbejdsområde er design af SharePoint, Microsoft 365 og WorkPoint baserede løsninger samt Teams. Der arbejdes også med PowerApps og Power Automate i teamet. 

 

Hvem er du?

Du har erfaring fra lignende stilling og brænder for at udfordre og skabe de helt rigtige løsninger for JCD's kunder. Ligeledes mestrer du processen lige fra presales til implementering og drift.

Du har erfaring på konsulentniveau i SharePoint - intranet og dokumentation samt erfaring med løsninger i Office365, Teams og Power Apps. Du har gerne erfaring fra presales, men det er ikke et krav.  

Har du erfaring med WorkPoint365 vil det være en stor fordel. 

Du har en god forretningsforståelse og motiveres af dialog med kunderne og brugerne. Du syntes, det er spændende at samarbejde med forskellige typer af virksomheder samt at du har ansvaret for kundens løsning. Du er teknisk dygtig, vil gerne udvikle dine faglige kompetencer og trives med en alsidig hverdag. 

Du skriver og taler dansk. 
 

Du tilbydes

En ansvarsfuld stilling hvor du vil blive "ejer" af modern workplace-produkterne hos JCD A/S. Gode udviklingsmuligheder i en vækstvirksomhed med god trivsel og højt til loftet. Du vil få stor indflydelse og mulighed for at skræddersy denne stilling til dig og dine kompetencer nu og på sigt. 

JCD har lokation i Aalborg i nogle meget inspirende rammer, hvor de sparrer med hinanden på tværs af afdelinger og kompetencer. Du vil få mulighed for arbejde hjemmefra og f.eks. arbejde en eller to dage om ugen hos JCD i Aalborg. JCD bor tæt ved motorvejen.


Om virksomheden

Hos JCD A/S siger de, at de spidse albuer gemmes væk! De arbejder sammen, samarbejder og har en vision om at udvikle supergode løsninger på tværs af mennesker, afdelinger, fag og kompetencer. 

De har en utrolig velindrettet og inspirerende lokation. De har egen kok til at arrangere deres frokost og har fokus på trivsel, den faglige sparring og udvikling. 

JCD A/S blev i 2018 kåret til Aalborgs bedste arbejdsplads af MigogAalborg. 


Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Ansøg job
image description
Virksomhed JCD
Kategori IT & Teknik
Region Nordjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk