Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

E-Commerce Responsible

hos internationalt sustainable fashion brand

Til vores kunde KnowledgeCotton Apparel søger vi en dygtig E-Commerce Responsible til nyoprettet stilling.

KnowledgeCotton Apparel har siden 2008 haft succes internationalt med deres bæredygtige indstilling, som en fundamental kerneværdi i hele virksomhedens organisation. De er en ambitiøs og visionær virksomhed, der har modtaget flere priser indenfor bæredygtighed og design. Deres vision er at blive en Game Changer indenfor modeindustrien.

Deres kollektion ser du allerede i mere end 600 butikker fordelt over 20 lande i Europa og de oplever fortsat en positiv vækst. Siden 2019 har virksomheden været CO2 neutrale ,og der udvikles udelukkende kollektioner og processer ud fra internationale bæredygtige certificeringer på produktniveau.

Målsætningen for 2025 er at være 100% CO2 neutrale i både forsynings- og distributionskæderne.  

 

Vil du være med på holdet? 

E-commerce Responsible en nyoprettet stilling, hvor du i den grad får stor indflydelse på at skabe forretning i samarbejde med deres CEO Mads Mørup. 

Dit ansvar er at skabe online salg hos KnowledgeCotton Apparel, hvilket indebærer udvikling og gennemførelse af strategiske og kommercielle strategier for webshoppen samt eksterne Key Accounts. 

Derudover vil du blive ansvarlig for indgåelse af kontrakter med store internationale online samarbejdspartnere. Det er din opgave at være Key Account på disse store partnere og sikre et godt samarbejde, integrering af deres it-platforme mv. 

Stillingen indebærer også videreudvikling af internationalt agentnetværk og samarbejdspartnere. 

I forbindelse med indgåelse af store kontrakter vil der være et mindre antal rejsedage i Europa. 
 

Hvem er du? 

Du er en ildsjæl med passion for e-commerce og erfaring med at opbygge e-commerce platforme. Det er en forudsætning, at du har indgående erfaring fra modebranchen, således at du forstår de sammenhænge, der er i en tekstilvirksomhed. 

Du ser lyset i bæredygtighed og har viden og redskaberne til at vækste alt e-commerce varesalg på tværs af platforme.

Du har gode sociale kompetencer og forstår at være en god ambassadør gennem gode kommunikationsevner. Du trives med ansvar, arbejder selvstændigt, struktureret og resultatorienteret. 
 

Hos KnowledgeCotton Apparel får du 

En unik mulighed i en fantastisk virksomhed, hvor du bliver eneansvarlig for at skabe og præge e-commerce udviklingen. Du bliver en del af et passioneret team, som er frontløber på bæredygtighed internationalt.

Flad organisation, imødekommende kollegaer og fokus på god trivsel. 
 

KnowledgeCotton Apparel 

Hos KnowledgeCotton Apparel er de 25 ansatte, heraf 20 på hovedkontoret i Herning. De holder til i inspirerende rammer med tilhørende showroom. 

KnowledgeCotton Apparel er et innovativt brand, som producerer moderigtige, men stadig tidsløse designs. De er en familievirksomhed bygget på 50 års erfaring indenfor design, innovation og ansvarlig produktion. 

Læs meget mere om KnowledgeCotton Apparel og se deres kollektioner her: https://knowledgecottonapparel.com

 

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen. 

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. 

Ansøg job
image description
Virksomhed KnowledgeCotton Apparel
Kategori Salg/Marketing
Region Midtjylland
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk