Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Selvkørende System Manager

til stærkt vækstende Ingeniør virksomhed

Elsker du at arbejde med sikkerhed, drift og vedligehold af servere og sætter du en ære i at tingene fungerer, så er dette det helt rette job for dig!

 

Til vores kunde, Logos søger Bloom endnu en IT System Manager der overordnet set skal sørge for at holde serverne kørende. Logos er på en vækstrejse og har dannet et helt nyt team under ledelse af en Head of server operations som du vil referere direkte til. Du vil sidde i et team af 2 udviklere og en anden System Manager, som du vil have et tæt samarbejde med.

Logos udvikler og producerer hardware og software til selvbetjente betalingsløsninger og oplever stor efterspørgsel på virksomhedens stødt voksende produktportefølje. Logos har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.  

 

Lidt om jobbet: 

Din første prioritet vil være drift og vedligehold af serverne både interne i huset og dem der står ude hos kunder. Du vil komme til at indgå i udvikling, planlægning og test af nye servere samt test af versioner af server-software mm. Du vil sørge for opdateret dokumentation af IT-miljøet og back-up samt være en del af beredskabet ved eventuelle IT-angreb mm. 

De fleste beslutninger træffes sammen med back-end udviklerne og den anden System Manager og den endelige beslutning ligger hos Head of Server Operations. Men det er også vigtigt at du er i stand til at tage selvstændige beslutninger ift. drift og sikkerhed mm. 

Der vil være 24/7 vagter ca. hver 3. uge  -  til gengæld er arbejdstiden på kontoret kun 30 timer ugentligt. 

 

Lidt om dig: 

Du er enten datatekniker, IT-teknolog eller ingeniør med fokus på drift.

Du har gerne 2-5 års erfaring fra en lignende stilling, brænder for servere og synes det er spændende at få det hele til at spille. Du har erfaring med Microsoft server-driftskompetencer og er dermed vant til at arbejde i MS SQL. 

Logos ser gerne at du har erfaring med virtuelle servere via RDP samt IP og IP-værktøjer. Det er et plus, hvis du har viden om load-balancing, multi-site, fail-over samt har siddet med VMware og evt. Hyper-V. Ligesom det er en fordel, hvis du kan scripte eller kode lidt.

Som person synes du det er sjovt at være med til at udvikle og forandre driften og de programmer der kører. Du kan lide at tage ansvar og være på forkant med tingene så IT-miljø og servere kan følge med den fremtidige vækst. 

Du er ikke bange for at komme med ideer og bidrage til teamet. Det er vigtigt at du er service-minded og kan lide at tale med forskellige folk i, og udenfor teamet. Du skal gerne være omhyggelig og kunne lide at have styr på tingene, samt være stabil i din måde at arbejde på. Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at du kan holde hovedet koldt ved eventuelle nedbrud, angreb eller andet.  

 

Hvad kan Logos tilbyde dig

 Du vil sidde i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer.  Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, kantineordning, 6 ugers ferie mm. De holder til i rummelige, lyse lokaler i Nærum, nord for København. 

Hos logos har de en fantastisk god hold-ånd og er gode til at sparre med hinanden, kunderne og hele tiden være på forkant. De laver mange sociale arrangementer i form af bl.a. spil aftener, bowling- arrangementer, cykel- og løbeklub i arbejdstiden mm.

 

Mere Info on Logos: 

Logos producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house.

Virksomheden blev grundlagt i 1986 og har i dag ca. 140 ansatte. De er blandt branchens førende i Norden, og har en aktiv strategi forInternational ekspansion. Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Der er et betydeligt potentiale for yderligere forretningsmæssig udvikling og ekspansion, og særligt udvikling af software for kundespecifikke løsninger er kritisk i forhold til at fastholde og udbygge markedspositionen.  

 

Søg stillingen i dag!

 Bloom varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Logos. Vi indkalder løbende til samtale da den rette kandidat gerne skal starte hurtigst muligt. Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg job". 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Ansøg job
image description
Virksomhed Logos i Nærum
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Sara Juhl
  • +45 2086 0865
  • sj@bloom.dk