Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

IT Security Analyst

Er du en erfaren profil indenfor IT-sikkerhed, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i kraftig vækst? For Lessor i Allerød, søger Bloom en IT Security Analyst.

Lessor: markedsledende virksomhed i vækst

Med løsninger såsom Danløn og LessorLøn, bruger omkring 70.000 virksomheder Lessors løn- og personaleløsninger i både ind- og udland. Lessor arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre deres løsninger og have de rette ressourcer. Den tekniske infrastruktur bag denne strategi, bliver varetaget af Lessors IT Operations, og her er der nu brug for en Security Analyst, der får ansvaret for IT-sikkerheden.

Risikoanalyse, governance og rådgivning

Som Lessors stærkeste kapacitet indenfor IT-sikkerhed, får du en rolle, der favner bredt. For det første får du til opgave at varetage den daglige drift af IT-sikkerheden i virksomheden: analysere sikkerhedsrisici/svagheder, løbende revurdere og optimere eksisterende sikkerhedstiltag og procedurer, foretage penetrationstest m.m. For det andet får du en mere overordnet rolle, hvor det bliver din opgave at rådgive organisationen om best practice og implementere retningslinjer, der øger sikkerhedsniveauet i Lessor. 

Personlige og faglige kvalifikationer

Du har måske startet din karriere indenfor drift eller udvikling men valgte at skifte spor og fokusere målrettet på IT-sikkerhed. Vi forestiller os, at du sidder i en lignende stilling i en IT-virksomhed af samme størrelse. Alternativt har du erfaring fra en større virksomhed og ønsker nu at få en mere hands-on rolle, hvor du kan få indflydelse på IT-sikkerheden hos Lessor. Nøgleordet er generalist fremfor specialist. Som person må du gerne være ligefrem og klar i din kommunikation. Og så er det et stort plus, hvis tillægsord som snusfornuftig, præcis og effektiv ofte bliver brugt, når dit navn bliver nævnt. 

Da du kommer til at sidde i en meget selvstændig rolle, hvor det er dig, der sætter retningen, og dig organisationen går til ift. IT-sikkerhed, skal du som minimum have arbejdet indenfor området i 5-10 år.  Ift. konkrete kompetencer, skal du være certificeret CISA, CISM, CISSP eller have certificeringer/oparbejdet erfaring, der er på niveau med disse.

Lessor Group tilbyder dig:

  • en attraktiv og udviklende stilling i et softwarehus i vækst.
  • en virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet, faglig sparring og frirum til at udfolde nye idéer og projekter.
  • et godt og venligt arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau.
  • attraktiv løn og pensionsordning.
  • flotte og nyindrettede lokaler.
  • god kantine.

Om Lessor

Siden 1972 har de specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger omkring 70.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn. Deres europæiske hovedkontor ligger i Allerød, og de er en del af den store amerikanske koncern Paychex.  

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Recruitment Specialist, Robert Steffensen på rks@bloom.dk eller tlf. 53629300.

Ansøg job
image description
Virksomhed Lessor
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Robert Krogh Steffensen
  • +45 5362 9300
  • rks@bloom.dk