Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Konsulenthus i vækst søger flere dygtige Arkitekter/Forretningskonsulenter

Brænder du for at skabe innovative IT løsninger som løser kundens behov?

Vores kunde Simplitize er eksperter i at levere innovative IT-løsninger, baseret på Microsoft-teknologier til store og mellemstore virksomheder i hele Danmark. De oplever stor efterspørgsel, og vi søger derfor flere dygtige arkitekter/forretningskonsulenter med erfaring indenfor SharePoint, Microsoft 365 og gerne WorkPoint til deres team i både Aarhus og Lyngby. 

Simplitize er et nystartet konsulenthus fra 2019, med en klar målsætning om at blive det mest anerkendte konsulenthus i Danmark, samt at være den arbejdsplads, som bliver nævnt som én af de bedste. 

 

Som Arkitekt/Forretningskonsulent hos Simplitize bliver du en del af et erfarent og meget passioneret team, som hver dag lever efter mantraet - "det skal være sjovt at gå på arbejde".

Som ansat hos Simplitize arbejder du fra kontoret i Aarhus eller Lyngby, hvor du får en spændende hverdag med udfordrende kundeprojekter. Du præsenterer IT løsninger for kunder og faciliterer workshops med deres brugere. Du omsætter kundens behov og krav til teknologier og processer, således at I i teamet kan skabe en skræddersyet løsning til kunden. Samtidig holder du hånd i hanke med processen og sikrer en god, løsningsorienteret dialog med kunderne. Nogle gange er du den ansvarlige på projektet, og andre gange deltager du i teamet. I nogle tilfælde arbejder du selvstændigt med kunden og projektet, men du vil oftest indgå i et team med dine andre kollegaer. Du vil have stor indflydelse og være med i hele processen, fra afklaring til implementering.

Du vil arbejde med design af SharePoint, Microsoft 365 og WorkPoint baserede løsninger samt konfiguration af standard funktionalitet, udnyttelse af no/low code services som PowerAutomate/Logic Apps og PowerApps. 

Du vil få opgaver som matcher dine kompetencer, og samtidig få opgaver, som løbende udvikler dig. Ligeledes får du mulighed for at deltage i konferencer og generelt at holde dig opdateret med den nyeste viden indenfor Microsoft verdenen. 

Hvem er du 

Du har meget gerne erfaring fra lignende konsulent stilling, samt erfaring med implementering og drift af SharePoint. Du har ligeledes indgående kendskab til SharePoint Online, samt erfaring med dyb konfiguration af SharePoint og Microsoft 365.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med PowerAutomate og PowerApps, samt erfaring med udrulninger af Microsoft 365. 

Vi ser gerne, at du har en mellemlang- eller længere videregående uddannelse som f.eks. IT Ingeniør eller datamatiker.

Du skriver og taler dansk, da samarbejdet med kunderne foregår på dansk. 

Du er teknisk dygtig og er naturligt nysgerrig omkring nye teknologier. Du trives med en alsidig hverdag, håndtering af kunderelationer og du syntes, det er spændende at samarbejde med mange forskellige typer af virksomheder. Du brænder for at levere gode IT løsninger i samarbejde med virksomheder. 

Du er ambitiøs, selvstændig, ansvarsfuld og arbejdsom. Du har en god forretningsforståelse og motiveres af dialog med kunderne og brugerne. 

 

Simplitize tilbyder dig 

En indflydelsesrig hverdag med spændende projekter hos alsidig kundeportefølje. 

Gode udviklingsmuligheder i et fagligt inspirerende miljø. Dygtige og imødekommende kollegaer, som syntes det er vigtigt, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Medindflydelse på virksomhedens DNA. 

De har en rigtig god frokostordning, gode parkeringsforhold og mulighed for fleksible arbejdstider. 
Du får en attraktiv lønpakke. 

Læs mere på http://www.simplitize.dk

 

Vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende og ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Dorte Pape, Bloom på dp@bloom.dk eller mobil 31609365

Ansøg job
image description
Virksomhed Simplitize
Kategori IT & Teknik
Region Danmark
Vil du vide mere?
image description
Dorte Pape
  • +45 3160 9365
  • dp@bloom.dk