Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Konsulent med lønerfaring og teknisk forståelse

Har du erfaring indenfor lønområdet? Ønsker du et anderledes job, hvor du hjælper Lessors kunder med spørgsmål og udfordringer?

Som konsulent hos Lessor, får du mulighed for at bringe dine lønkompetencer i spil, samtidigt med at du får en bred kontaktflade og en afvekslende hverdag. 

Der er travlt hos vores kunde Lessor A/S i Allerød. Med et af markedets stærkeste systemer til administration af løn, oplever virksomheden en stor efterspørgsel efter deres løsninger. Derfor søger vi nu en konsulent der skal rådgive kunderne i deres daglige brug af lønsystemet Lessor-5.  

Vejledning og teknisk support til brugere af Lessor-5/LessorLøn 

Din primære opgave som konsulent, bliver at vejlede og udføre systemsupport, samt udføre konsulentopgaver. Disse konsulentopgaver varetages typisk inhouse, men der vil også være mulighed for enkeltdage ude hos kunderne. Din daglige kommunikation med kunderne, foregår via CRM Service og telefon - det er din opgave at sikre, at de får det mest optimale ud af deres investering.

Du kommer til at få en afvekslende hverdag, hvor dine opgaver spænder fra at supportere og rådgive kunderne i deres daglige arbejde med Lessor, til at dykke ned i mere komplicerede tekniske udfordringer.  

Dit daglige arbejde med produktet og de input du får fra kunderne, giver dig en unik viden, og derfor vil dine input bidrage til nyudvikling af Lessors produkter bl.a. via test og dokumentation.  

Team med sparring og vidensdeling 

Udover at bringe din egen viden i spil indenfor løn, skal du også trække på dine kollegaers kompetencer i afdelingen eller andre steder i huset. Det er derfor vigtigt, at du finder det spændende at gå i dybden med tekniske udfordringer, samtidig med at du er i stand til at videreformidle din viden i et let forståeligt sprog. Du trives med et tæt samarbejde med dine kollegaer; Sparring og vidensdeling er en vigtig del af Lessors DNA, og derfor vil der være rig mulighed for udvikling og faglig udfordring.  

Dine faglige og personlige kvalifikationer  

Vi forestiller os at du har god erfaring med lønadministration/payroll, enten fuldtid eller som en del af dine faste opgaver. Har du erfaring med at arbejde i Lessor-5 er det en klar fordel, men det er ikke et must.

Derudover er det vigtigt at du: 

 

 • Vil være en aktiv del af dit nye team; det er naturligt for dig at bidrage med dine kompetencer og være med til at tage ansvar for de opgaver, der skal løses.  
 • Er en dygtig kommunikator, der kan videreformidle sin viden i et let forståeligt sprog.  
 • Ser det som en spændende opgave at dykke ned i tekniske udfordringer, og ikke er bleg for at søge hjælp, når det kræves.  
 • Motiveres af at hjælpe kunderne, og sikre at de får det bedst mulige ud af løsningen.  
 • Har viden om, og interesse for, at arbejde med IT-systemer.  

 

Lessor A/S tilbyder dig:   

 

 • Fast base i nye og velindrettede kontorlokaler i Allerød 
 • En attraktiv stilling i et softwarehus i vækst, hvor du har mulighed for at udvikle dig menneskeligt og fagligt.  
 • Et internationalt arbejdsmiljø med et højt professionelt niveau og masser af faglig sparring  
 • Attraktiv løn og pensionsordning  
 • Lækker kantineordning  

 

Om Lessor A/S  

Lessor A/S er en softwarevirksomhed i rivende udvikling, der siden 1972 har specialiseret sig i at udvikle løn- og personalesystemer til små og store virksomheder i Skandinavien og Tyskland. I dag bruger mere end 50.000 virksomheder deres systemer, herunder lønsystemet Danløn.  

Markederne ændrer sig markant, og Lessor A/S står over for nye spændende muligheder. Det betyder både en fortsat videreudvikling af deres løsninger med kunden i fokus, men også at virksomheden i de kommende år skal vokse kraftigt og indtræde på nye markeder.  

Deres hovedkontor ligger i Allerød og derudover har de kontorer i Vejle og Ratingen i Tyskland. I dag tæller medarbejderstaben 180 medarbejdere. Læs mere om Lessor her.  

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Robert Krogh Steffensen på rks@bloom.dk eller telefon 53 62 93 00.  

Ansøg job
image description
Virksomhed Lessor
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Robert Krogh Steffensen
 • +45 5362 9300
 • rks@bloom.dk