Ledige stillinger

Her finder du de stillinger, vi annoncerer med netop nu.

Clever søger en backend-udvikler med mod på at forme fremtidens e-mobilitet

Hos Clever sættes brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge og køre elbil.

Clever er optimister, tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Clever tror på, at der sammen kan skabes en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. De mener også der er mange derude. Din opgave, sammen med resten af Clever, vil være at finde dem, engagere dem og forbinder os. Vil du med? 

Clever søger end backend-udvikler til vores nystartede udviklingsafdeling, der sammen med konsulenter og andre udviklere, skal vedligeholde og videreudvikle Clevers komplekse backend system, som er de nyeste teknologier på markedet. Høj oppe-tid og kvalitet er essentielt for virksomheden, da systemet bl.a. håndterer kundernes opladningsmuligheder i dagligdagen.
 

Primære opgaver

Som backend-udvikler i Clever vil du have en vigtig rolle i at videreudvikle hele deres it-system sammen. Du trives som hold spiller, og i tæt samarbejde med dine kolleger har du en vigtig rolle i at realisere Clevers strategiske og ambitiøse mål for Clevers IT-setup.
· Du udviser klar empati og samarbejdsvilje over for dine kolleger og vores partnere

· Du går kritisk, pragmatisk, detaljeorienteret og engageret ind i vedligeholdelsen og udviklingen af Clevers it-systemer

· Du sikrer selvstændigt og proaktivt, at der sker løbende vedligeholdelse af it-systemerne

· Du er nysgerrig og opsøgende på nye digitale trends, adfærd og teknologi generelt
 

Personlige kvalifikationer

· Du er vant til at arbejde i en dynamisk branche under kraftig udvikling, der kræver omstillingsparathed og fokus på de overordnede strategiske linjer

· Du formår at skabe løsninger med ekstremt få fejl og med fokus på skalerbarhed

· Du har dybt kendskab til nyeste teknologi – primært indenfor Microsoft-verdenen

· Du er mere praktiker end teoretiker og er god til at se muligheder, når de opstår

· Vi har en travl hverdag i Clever, så det er vigtigt, at du kan bevare roen og overblikket i en dynamisk hverdag
 

Din baggrund

· Du har en solid it-erfaring (primært backend-udvikling) og måske en længerevarende uddannelse inden for IT

· Du skriver C# lige så ubesværet, som du skriver dansk

· Du har stor erfaring med Microsoft Azure og tilhørende udviklings-relaterede services

· Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret 

· Du har erfaring med agile processer.

· Du er loyal, empatisk og tillidsfuld 

 

Clever tilbyder 

Clever har en spændende stilling hvor du kan arbejde på nyeste teknologier – kom og vær med til at sætte dit aftryk på vores fælles fremtid. Du får vist stor frihed og tillid under ansvar, og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden tilbydes gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning. 

Clever er mere end blot et navn. Når du er en del af Clever, er du en del af en lysere og mere bæredygtig fremtid. En fremtid, der baner vejen for vores nye e-mobilitet. 
 

Kontakt

Stillingen er til opstart hurtigst muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent, Martin Budig på mb@bloom.dk eller tlf. 5370 6599.
 

Om virksomheden

Clever er en innovativ virksomhed, som blev etableret i 2009 og er ejet af to af Danmarks mest innovative energikoncerner, SEAS-NVE og NRGi. I Clever arbejder vi for, at det skal være nemt at køre elbil og det kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op uanset hvor du er – også på tværs af grænser. Du kan læse mere om Clever på www.clever.dk.

Ansøg job
image description
Virksomhed København
Kategori IT & Teknik
Region StorKøbenhavn
Vil du vide mere?
image description
Martin Budig
  • +45 5370 6599
  • mb@bloom.dk