IT Rekruttering København

IT Rekruttering København

Søger din virksomhed IT rekruttering i København?

I Bloom Rekruttering og Headhunting er vi specialister i IT rekruttering og vi har hovedkontor i København. Med vores mere end 16 års erfaring i rekrutteringsbranchen, har vi opbygget et bredt netværk af kompetente IT profiler, og det er netop det netværk, der gør os i stand til at finde de medarbejdere, du kan have svært ved at finde på egen hånd.

Vi har allerede hjulpet mere end 180 danske og internationale virksomheder med at få ansat over 700 medarbejder, herunder især IT specialister og IT ledere.

Hvorfor vælge et bureau, der er specialiseret i IT rekruttering?

IT Rekruttering omfatter rekruttering af profiler til virksomheder både i og uden for IT branchen, både på specialist- og lederniveau. I København er efterspørgslen på IT rekruttering høj, fordi vi med den samfundsmæssige digitale udvikling i stigende grad har brug for flere IT medarbejdere. Med Blooms speciale i IT rekruttering bliver vi ofte kontaktet, fordi rekruttering af de rette IT profiler kan være en svær opgave for de fleste virksomheder.

IT rekruttering kan bl.a. ofte være udfordrende fordi:

  • IT profiler er svære at finde og tiltrække – IT rekruttering kræver derfor erfaring i kandidatresearch
  • IT rekruttering kræver kendskab til forskellige tekniske IT sprog
  • Et stort netværk af IT- og lederprofiler er ofte en afgørende forudsætning for en succesfuld rekrutteringsproces
  • IT rekruttering kræver dybdegående viden om forskellige typer af IT profiler.
  • Det kan være svært at vurdere IT profilers faglige og sociale kompetencer, uden erfaring i IT rekruttering.
Hvorfor vælge Bloom?

I Bloom har vi en jordnær og personlig tilgang til rekruttering. Med det mener vi, at vi ønsker at skabe en tæt relation til både vores kunder og kandidater. Vores kunder beskriver os ofte som deres ”husbureau”, fordi vi sætter en ære i at lære dem så godt at kende, at vi kan agere som deres repræsentant i rekrutteringsprocessen. Når vi har en tæt relation til vores kunder, får vi ydermere et dybdegående kendskab til virksomhedens kultur og DNA, og vi har dermed den bedste forudsætning for at finde den kandidat, der matcher virksomheden bedst – både på et personligt og fagligt plan.

IT rekruttering er vores kerneområde, og vi er derfor specialiserede i at finde IT profiler til virksomheder med fokus på IT, teknologi og digitalisering i København. Det er dog ikke en forudsætning at din virksomhed beskæftiger sig direkte med IT, da flere virksomheder uden for branchen i dag også i stigende grad har brug for IT medarbejdere. Vi er specialister i at finde IT specialister, og vi er ledende inden for headhunting af ledere. Det er vi blevet, fordi vi har en dyb passion for at udvikle den digitale og tekniske verden ved at matche de helt rigtige virksomheder og kandidater.

På vores hovedkontor i København har vi et team bestående af erfarne IT rekrutteringsspecialister og IT rekrutteringskonsulenter. De har en bred viden om IT rekruttering og de mange IT relaterede og tekniske kompetencer som de kandidater, vi rekrutterer, besidder. Derfor kan vi også hurtigt forstå, hvilke specifikke kompetencer vores virksomheder søger i en ny IT profil, og vi kan eksekvere hurtigt på en forespørgsel. Vi tilbyder desuden både logik- og personlighedstests, der til tider kan være relevante at inkludere som en del rekrutteringsprocessen. Om det er nødvending for netop din rekrutteringsproces afhænger både af den type profil, du søger, og naturligvis også af dine egne ønsker.

Vi du vide mere?
Bliv klogere på vores specialisering inden for IT rekruttering her, eller kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov inden for IT rekruttering.

Du er også meget velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af Bloom

Send os gerne dine ønsker inden for IT rekruttering. Vores kyndige IT Rekrutteringskonsulenter i København er altid klar på en uforpligtende snak.

5