Headhunting IT Aarhus

På jagt efter en ny medarbejder?

Aarhus og resten af Jylland er et af vores stærkeste geografiske rekrutteringsområder. Vi har kontor i Aarhus, og her sidder vores dygtige og erfarne rekrutteringskonsulenter og løser selv de mest udfordrende headhunting og rekrutteringsopgaver. Er du på jagt efter en ny medarbejder i eller omkring Aarhus, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige. Vi er eksperter i at vurdere kandidaters kvalifikationer op mod mange forskellige typer af jobs, herunder særligt kvalifikationer inden for IT og teknik. Derudover har vores mangeårige erfaring givet os et omfattende netværk af dygtige kandidater, der kan blive din virksomheds største fordel i jagten på den helt rigtige medarbejder.

Headhunting IT Aarhus

I Bloom arbejder vi med headhunting til alle brancher, men vi er særligt specialiserede i at finde ledere og specialister til IT-branchen. Med den store efterspørgsel på IT-medarbejdere i stort set alle brancher, har vi dog også stor erfaring med rekruttering og headhunting af IT-specialister til virksomheder, der ikke beskæftiger sig direkte med IT. Så søger du en IT udvikler, CTO eller leder, er vi med vores omfattende netværk klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den helt rette. Vi har bl.a. tidligere headhuntet for virksomheder i nedenstående brancher som er uden for IT- og andre tekniske brancher:

Modebranchen
Mediebranchen
Fødevarebranchen
Rejsebranchen

Stor erfaring med rekruttering i Aarhus

Vores kontor i Aarhus åbnede i 2008, og siden da har vi rekrutteret engagerede og kompetente medarbejdere til vores kunders virksomheder. Med den mangeårige erfaring i bagagen, har vi oparbejdet et stort netværk af egnede kandidater med en overvægt af de mest specialiserede IT-specialister. Vores store erfaring med særligt IT, gør at vi hurtigt kan sætte os ind i vores kunders behov for og ønsker til en fremtidig IT-medarbejder. Vi taler IT branchens sprog, og kender de forskellige typer af profiler, der findes inden for IT. Derfor har vi et unikt udgangspunkt for at kunne finde netop den kandidat, der passer ind i din virksomhed – både i forhold til professionelle kompetencer såvel som personlige egenskaber.

Hvad er forskellen på headhunting og rekruttering?

Headhunting er en aktiv jagt efter de rigtige ”hoveder”. Dvs. en aktiv søgning efter den efterspurgte profil, hvor særligt et bredt og stort netværk kan være altafgørende for at finde den helt rigtige. Rekruttering kan indeholde headhunting, men er typisk en proces, hvor der udarbejdes et jobopslag for den givne stilling, hvorefter ansøgninger evalueres. Der bliver således ikke nødvendigvis aktivt søgt efter den rette kandidat, som er tilfældet ved headhunting. I Bloom adskiller vi ikke de to begreber, men vi både headhunter og rekrutterer i stort set alle vores opgaver. Dvs. vi både udarbejder jobopslag og søger aktivt efter egnede kandidater.

Vores headhunting- og rekrutteringsproces

Headhunting er en ressourcekrævende proces og det er både i forhold til tid og økonomi. Derfor vælger mange virksomheder en ekstern rekrutteringspartner, og bruger virksomhedens ressourcer der, hvor de er udnyttet bedst; på virksomhedens kerneområder. Når du overlader din virksomheds rekrutteringsproces til Bloom, får du en professionel, men jordnær proces. Vi indleder samarbejdet med at lære din virksomheds forretningsområde, kultur og DNA at kende. På den måde har vi det bedste udgangspunkt for at finde lige netop den kandidat, der passer til din virksomhed. Vi sætter os så godt ind i din virksomhed, at vi kan være din repræsentant i processen, og holder de indledende samtaler. Når vi finder en relevant kandidat, præsenterer vi hende/ham for dig, hvor vi naturligvis også gerne sidder med. Er det relevant for stillingen at foretage tests, har vi både værktøjer til at kortlægge personlighedsprofil og logiske færdigheder.

Vil du vide mere om vores headhunting og rekrutteringsproces i Aarhus?

Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om dine behov for rekruttering og headhunting. Kontakt os gerne i dag.

Bliv kontaktet af Bloom

    Jeg vil gerne vide mere om: