alt

Er din virksomhed hacker-sikker?

I dag er antallet af såkaldte cyberattacks støt stigende, og det kan koste din virksomhed dyrt, hvis du ikke har et solidt sikkerhedssystem til at beskytte dine informationer. Faktisk tager det i snit kun 14 sekunder for en cyberkriminel at låse og ubrugeliggøre din virksomheds computere, servere og data, hvis dit sikkerhedssystem kan omgås.

I Bloom er vi blevet klogere på IT sikkerhed og cyberkriminalitet efter et lærerigt møde og oplæg fra Senior Manager, Henrik Falkenthros, fra BDO. Han beskriver sig selv som ’Godfather of Cyber Security’ og er en af Danmarks førende eksperter til at rådgive om og lokalisere de sikkerhedsmæssige fejl, der gør virksomheder sårbare overfor cyberkriminelle og hackere.

I Bloom ønsker vi konstant at holde os opdaterede på IT-relaterede emner, og vi er derfor glade for også at kunne dele viden om, hvad der rører sig inden for IT sikkerhed.

Efter vores møde med Henrik kan vi kun understrege vigtigheden af IT sikkerhed, og at det kun kan betale sig at være forberedt på de IT sikkerhedsmæssige og digitale udfordringer fremtiden bringer. Cyberkriminelle er desværre kommet for at blive, og med den store indvirkning et brud på IT sikkerheden kan have på din virksomhed, både på økonomien og omdømmet, er det bedst at være på den sikre side.