alt

Dorte Pape 10 Års Jubilæum

Tirsdag d. 1. marts har en helt særlig kollega i Bloom-teamet 10 års jubilæum. 

Det er naturligvis vores jyske kaptajn Dorte Pape, som vi ønsker stort tillykke og takker for hendes fantastiske indsats og helt særlige kollegaskab. 

Siden Dorte startede på vores Århus-kontor d. 1. marts 2012, har hun sat Bloom på det jyske landkort. Med Dorte i spidsen for vores jyske kontor har vi fået opbygget en bred og loyal kundekreds i det jyske marked. Det har vi især fået grundet Dortes nære kundekontakt, samt fleksibilitet og åbenhed overfor vores kunders ønsker og behov. 

Vi er særligt glade for at have Dorte med på holdet, fordi hun med sin ihærdighed, passion og åbne tilgang til sit arbejde inspirerer og motiverer sit team. Dorte har fra dag ét været nytænkende og idérig, og efter 10 år bringer hun forsat nye idéer på bordet. Det er i særdeleshed med til at drive vores virksomhed fremad. 

Samtidig gør Dortes positive personlighed og humoristiske sans, at både kollegaer og kunder altid går fra et møde med et smil på læben. En særlig tak til Dorte for hendes dejlige måde at være kollega på, og for hendes indsats og bidrag gennem tiden – du har uden tvivl været med til at udvikle Bloom til der, hvor vi er i dag!