alt

Clever CIO giver indblik i nutidens og fremtidens IT tendenser

Fredag den 24. august var Kenn Nielsen, CIO i Clever, på besøg hos Bloom for at holde oplæg om, hvad der rører sig i IT-verdenen netop nu. Kenn satte specielt fokus på den industrielle revolution 4.0, der ruller allerede nu. En fascinerende revolution, der vil påvirke næsten alle brancher, og hvor bl.a. IoT, Big Data, AI og ML på mange punkter giver os som mennesker helt nye muligheder. Muligheder, der både kan være ekstremt spændende og skræmmende på samme tid.

Bloom beskæftiger sig primært med rekruttering og headhunting inden for IT og teknologi, og det er derfor enormt vigtigt for os, at vi konstant har en finger på pulsen i forhold til de tendenser, der påvirker og udvikler den tekniske branche. Kenn gjorde det klart, at nøgleordet er eksponentiel vækst, og morgendagens udvikling er svær at begribe. Når alt bevæger sig så hurtigt, er det essentielt for Blooms virke, at vi løbende forstår den teknologi vores nuværende og fremtidige kunder beskæftiger sig med. På den måde kan vi forstå og headhunte de profiler, de efterspørger.

En stor tak til Kenn Nielsen fra Clever for det skarpe oplæg, og for at holde os opdaterede på nutidens IT og teknologiske tendenser, samt give os et indblik i den digitale fremtid.