alt

Bloom gæster IT-event: Hvordan tiltrækker du IT-kandidater?

Efterspørgslen på IT-kandidater herhjemme har aldrig været større. Selvom der fra bl.a. politisk hold er lavet tiltag for at vende denne udvikling, vil der i 2030 stadig mangle 19.000 IT-specialister. I Bloom arbejder vi løbende på at tiltrække de rigtige IT-kandidater til vores kunder. Derfor var IT-Jobbank og Computerworlds event ”Hvordan tiltrækker du it-kandidater?” meget relevant ift. de samarbejdspartnere og IT-specialister, vi dagligt er i kontakt med.

Chefredaktør for Computerworld, Lars Jacobsen, startede formiddagen med at give sit bud på, hvad der bliver det nye indenfor IT og gadgets. Med forbrugeren i fokus gav han et indlevende og humoristisk indblik i, hvor langt fremme vi allerede nu er indenfor bl.a. voice recognition og AI.

Efterfølgende præsenterede Torben Tronborg fra IT-Jobbank de overordnede resultater fra en stor undersøgelse foretaget af it-jobbank og Computerworld, som kortlægger danske it-kandidater og hvad de lægger vægt på i deres job. Er høj løn og en god pensionsordning nok til at tiltrække de rigtige IT-profiler? Med udgangspunkt i over 3.000 besvarelser blev der præsenteret nogle interessante resultater, som vi her hos Bloom glæder os til at dykke ned i.

Tak for en god torsdag formiddag.